Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a pus pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB: "cadou" după ce i-a fost angajat un deceniu!

Gigi Becali l-a pus pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB: "cadou" după ce i-a fost angajat un deceniu!

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a pus bazele unei academii importante la Berceni, alături de nepotul său, Vasile Geambazi, iar oamenii din club fac eforturi pentru a promova următorii tineri fotbalişti români. Recent, Ionuţ Luţu ar fi devenit antrenor la baza de pregătire a FCSB-ului.

Ionuţ Luţu este unul dintre cei mai loiali oameni ai lui Gigi Becali, iar fostul fotbalist ar fi căpătat o nouă funcţie în cadrul clubului. În ultimii ani, cel care a îmbrăcat tricoul Stelei Bucureşti i-a fost şofer omului de afaceri, l-a ajutat cu activităţile cotidiene, dar a început şi şcoala de antrenori, pentru a căpăta licenţa PRO. 

Ionuţ Luţu, pus antrenor de Gigi Becali la FCSB. Ce echipă conduce până-şi va lua licenţa PRO

Pe lângă activitatea zilnică pe care o are alături de finanţatorul FCSB, "noul Hagi" şi-a găsit timp şi pentru noua oportunitate ivită. Ionuţ Luţu ar fi devenit antrenor la FCSB U16, echipa din cadrul academiei, conform Playsport.ro

Deşi Ionuţ Luţu nu apare ca antrenor principal la U16 pe site-ul oficial al FCSB, acesta antrenează "din umbră", fiind un detaliu intim din cadrul clubului, mai susţine sursa citată. Mutarea reprezintă un pas din următoarea etapă din viaţa lui Ionuţ Luţu, care a recunoscut public ce şi-ar dori să facă. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Ionuţ Luţu a vorbit despre visul său de a antrena în fotbal: "Vreau să-mi iau licenţa de antrenor (n.r. - licenţa PRO) şi după care voi vedea ce voi face. Îmi doresc să termin şcoala de antrenori. (n.r. - Cu Gigi Becali ai mai vorbit despre posibilitatea de a fi numit antrenor la FCSB?) Nu am vorbit cu dânsul nimic despre asta, voi vedea la momentul respectiv către ce mă voi îndrepta", a declarat Ionuţ Luţu, în august 2020. 

Mai mult, cel care îl ajută pe Gigi Becali declara că se simte excelent lângă finanţatorul FCSB: "Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui. Fac absolut ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e". 

Tot în august anul trecut, Ionuţ Luţu şi Gigi Becali au oferit câteva imagini memorabile din faţa sediului LPF. 

Afla mai multe despre: ionut lutufcsbgigi becaligigi becali ionut lutufcsb u16ionut lutu antrenor 

viewscnt
Articole similare