Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Liviu Antal pentru a-l transfera la FCSB: ”Becali este un om special, o adevărată legendă”

Gigi Becali l-a sunat pe Liviu Antal pentru a-l transfera la FCSB: ”Becali este un om special, o adevărată legendă”

Superliga

Comentarii

Liviu Antal (30 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali i-a făcut o ofertă de transfer, dar a refuzat propunerea de la FCSB şi ales să meargă în campionatul Turciei.

Liviu Antal a lăsat o impresie foarte bună în fotbalul românesc, unde a câştigat titlul cu Oţelul şi a devenit apoi golgheter la FC Vaslui. Jocurile bune reuşite de Antal i-au adus şi o ofertă de la FCSB, lucru pe care l-a dezvăluit într-un amplu interviu pentru lrt.lt. Însă a refuzat-o şi a decis să meargă în Turcia.

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Liviu Antal, dar a fost refuzat

Sezonul 2013-2014 a fost foarte bun pentru Liviu Antal, care a ieşit golgheterul Ligii 1. Drept urmare, a primit atunci mai multe propuneri de transfer. Una dintre ele a venit de la Gigi Becali, care a vrut să-l aducă la FCSB. Antal spune însă că a ales totuşi să meargă în Turcia, la Genclerbirligi. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu pe care atacantul lui Zalgiris l-a acordat celor de la lrt.lt.
Reporter: În fotbalul românesc se întâmplă multe lucruri ciudate, uneori amuzante. Una dintre persoanele care intră deseori în paginile ziarelor este Gigi Becali, patronul clubului FCSB. Ai avut vreo discuţie cu el?
Liviu Antal: Nu l-am întâlnit direct, dar a trebuit să vorbim la telefon. A fost o perioadă când a vrut să mă transfere la echipa sa, dar atunci am ales opţiunea Turcia. Becali este unul dintre acei oameni speciali din fotbalul românesc, este o adevărată legendă. Se aud constant poveşti excepţionale despre el, dar nu-i pasă. El spune mereu ce crede. 

Cum a picat transferul lui Liviu Antal la FCSB

În vara lui 2014, Liviu Antal a devenit liber de contract după ce FC Vaslui, club la care era legitimat, se confrunta cu grave probleme financiare, care în cele din urmă au dus la desfiinţarea echipei. Antal a devenit atunci liber de contract şi a încercat astfel să obţină condiţii financiare cât mai bune.
Antal avea la FC Vaslui un salariu de 200.000 de euro şi ar fi dorit şi mai mulţi bani de la FCSB, plus 100.000 de euro la semnătură. Gigi Becali n-a fost însă de acord şi până la urmă Antal s-a transferat la Genclerbirligi.

Afla mai multe despre: liviu antal 

viewscnt
Articole similare