Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Stanciu! Patronul FCSB-ului se implică în transferul la care visează CFR Cluj

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Stanciu! Patronul FCSB-ului se implică în transferul la care visează CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce CFR Cluj şi-a manifestat interesul de a-l achiziţiona pe Nicolae Stanciu de la Slavia Praga.

Finanţatorul FCSB-ului le transmite ”feroviarilor” să îşi ia gândul de la un astfel de transfer. Mai mult decât atât, omul de afaceri a recunoscut că l-a sunat pe Nicolae Stanciu ca să discute cu el despre acest subiect.

„Am şi vorbit cu copilul zilele trecute, asta e părerea mea părintească: «Băi băieţi, staţi cuminţi. Mai ponderaţi-vă. Şi cu mai multă înţelepciune». Dacă te apuci să îl iei pe Stanciu, plus Chipciu, şi începi şi dai salarii... Dacă ce iei pe mere dai pe pere, ajungi pe zero.", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Nicolae Stanciu are în palmares două titluri de campion în Liga 1 cu FCSB. De când evoluează la Slavia Praga, internaţionalul român a înscris 10 goluri şi le-a oferit colegilor săi 9 pase decisive, în 93 de meciuri.

Chiar dacă cifrele sale nu par spectaculoase, Stanciu este foarte apreciat în Cehia, unde a câştigat şi titlul cu Slavia Praga în sezonul încheiat recent. Românul a fost ales cel mai bun mijlocaş şi cel mai bun străin din campionatul ceh.  

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae stanciufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare