Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, lovitură de senzaţie! FCSB transferă în iarnă încă un internaţional de tineret. Patronul roş-albaştrilor cucerit de evoluţiile sale

Gigi Becali, lovitură de senzaţie! FCSB transferă în iarnă încă un internaţional de tineret. Patronul roş-albaştrilor cucerit de evoluţiile salegalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi continuă planul de a aduce jucători tineri, români la FCSB. Conform Fanatik, FCSB discută transferul lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani.

Andrei Chindriş (20 de ani) poate ajunge la FCSB în iarnă. Fotbalistul născut la Cluj Napoca l-a cucerit pe Gigi Becali cu evoluţiile sale din acest start de sezon. Deşi iniţial se orientase spre George Miron, Becali l-a remarcat între timp pe Chindriş, fotbalist care a debutat şi în naţionala de tineret a României, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Chindriş la FCSB? Mutarea pregătită de Gigi Becali

Valeriu Iftime a confirmat pentru Fanatik discuţiile: ”George Miron care poate pleca oricând, la orice echipă din Liga 1, dar el are ofertă şi de afară şi nu vreau să vorbesc de Haruţ şi Chindirş care sunt prea scumpi. Gigi Becali a întrebat de Miron, dar la un moment dat era vorba de Chindriş” a mărturisit oficialul echipei FC Botoşani.

Din informaţiile Telekom Sport, Chindriş este dorit la FCSB exclusiv de Gigi Becali. El discutase iniţial despre aducerea fundaşului de la FC Botoşani şi cu MM Stoica, de la care a primit recomandări foarte bune. Finanţatorul roş-albaştrilor l-a vizat iniţial pe căpitanul moldovenilor, George Miron. În cele din urmă, ar fi optat pentru Chindriş, datorită avantajului vârstei. Miron are 25 de ani şi 129 de meciuri în Liga 1 pentru FC Botoşani.

Chindriş în schimb are doar 20 de ani şi a mai jucat în 2017 la Academica Clinceni. Surse din apropierea clubului susţin că lui Becali, cel care i-a atras iniţial atenţia asupra tânărului fundaş ar fi fost chiar Vasi Geambazi, omul care s-a ocupat de foarte aproape de gruparea din Clinceni. 

Chindriş, titular contra FCSB-ului în actuala stagiune

Născut la Cluj Napoca, Chindriş a mai evoluat la juniorii lui U Cluj, de unde a fost remarcat de FC Botoşani. A mai trecut pe la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. A fost internaţional de tineret absolut al loturilor de la Under 18 şi Under 19. În actualul sezon el a bifat 7 meciuri pentru FC Botoşani în Liga 1. A fost titular în partida de la Piteşti dintre FCSB şi FC Botoşani, meci câştigat de moldoveni cu scorul de 2-0.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe