Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, noi detalii despre un eventual transfer al lui Coman: „Dacă dă cineva banii ăştia, pot să-l ţin?”

Gigi Becali, noi detalii despre un eventual transfer al lui Coman: „Dacă dă cineva banii ăştia, pot să-l ţin?”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit noi informaţii despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman (25 de ani) de la FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit cum ar putea pleca Florinel Coman de la FCSB

Florinel Coman a fost cel mai important fotbalist al celor de la FCSB pe finalul sezonului trecut, atunci când şi-a menţinut echipa în lupta la titlu, oferind prestaţii entuziasmante. Din acest motiv, fotbalistul de la FCSB voia să se transfere în străinătate chiar în această perioadă de mercato.

Gigi Becali a declarat că îşi doreşte să-l păstreze pe Florinel Coman la echipă, iar singura şansă ca acesta să plece ar putea veni doar în momentul în care cineva oferă 5 milioane de euro, clauza de reziliere a fotbalistului.

„Coman are clauză cinci milioane, ce să plece...? Dacă dă cineva banii, pleacă, pot să-l ţin? Dacă nu...
 
Eu de unde să ştiu (n.r. - care e viitorul lui Coman)? Cum să plece? Cu macaraua, cu basculanta, cu Porsche-ul? Dacă dă cineva cinci milioane, pleacă. Dacă nu, rămâne, ne calificăm, luăm campionatul, îi fac 50.000 (n.r. - salariu pe lună), îi fac 700-800.000 pe an şi gata, rămâne la Steaua! 
 
Să joace bine, să tragă echipa după el şi-i fac salariu 800-900.000 un milion, cât ia în Europa. Ce să mai plece atunci?”, a declarat Gigi Becali, într-un dialog purtat cu presa.

Deşi MApN a dat undă verde FCSB-ului pentru Ghencea, Gigi Becali surprinde. ”Nu vom juca doar acolo”

Derby-ul etapei a doua din Superligă dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe Stadionul Steaua. Ministerul Apărării Naţionale a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui partida de pe 22 iulie. Astfel, derby-ul dintre cele două mari rivale va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”.

Cu toate că fanii FCSB-ului au primit vestea pe care o aşteptau de doi ani, latifundiarul din Pipera a anunţat că Ghencea nu va fi definitv casa echipei din Superligă. În funcţie de în interesul pentru meciuri şi de cererea de bilete, FCSB va stabili stadionul pe care îşi va disputa meciurile considerate acasă.
 
”Nu vom evolua doar în Ghencea! În funcţie de meciuri, de adversar, de cererea de bilete, o să decidem. O să jucăm în Ghencea, pe Arena Naţională sau pe Arcul de Triumf”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.ro.
 
Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa în etapa a doua a noului sezon, pe 22 iulie, de la 21:30 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor putea fi văzute pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare