Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a ţinut cont de sfat şi a făcut transferul la FCSB: ”Nu poţi să te aştepţi să-ţi rezolve meciul. Are probleme” | EXCLUSIV

Gigi Becali nu a ţinut cont de sfat şi a făcut transferul la FCSB: ”Nu poţi să te aştepţi să-ţi rezolve meciul. Are probleme” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), l-a avertizat pe Gigi Becali cu privire la transferul unui jucător, dar patronul echipei nu a ţinut cont de sfat şi a făcut achiziţia, una pe care acum o regretă.

FCSB a pierdut meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, în etapa a 18-a din Superliga României.

Iar Dorin Rotariu şi Cristi Ganea, jucători aduşi în această toamnă de vicecampioana României, au fost printre cei mai ”şifonaţi” de Gigi Becali în urma partidei de pe Arena Naţională cu trupa lui Dorinel Munteanu.

Amândoi au venit la FCSB după o perioadă în care nu au jucat foarte multe meciuri la fostele lor echipe: Dorin Rotariu, în Grecia, la Atromitos, iar Ganea, tot în Grecia, la Panathinaikos.

”Mie îmi place foarte mult, dar nu e pregătit acum”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica, cel pe care Gigi Becali îl va asculta din nou în privinţa transferurilor, a subliniat că el tot timpul a avut în vedere jucători cu meciuri în picioare la fostele lor cluburi.

”Eu tot timpul am propus fotbalişti care joacă şi au jucat mereu, nu neapărat nivelul la care jucau, ci faptul ca jucau. Eu niciodată nu am fost de acord să aducem fotbalişti care nu au jucat o anumită perioadă. Şi nu mă refer neapărat la Rotariu şi Ganea.

Mie îmi place foarte mult Rotariu, dar nu e pregătit acum. Are nevoie de formă sportivă, care se recâştigă foarte greu. Nu trebuie să fii doar apt medical.

Când iei un jucător care nu a jucat, nu poţi să te aştepţi să-ţi rezolve meciul. Cineva care nu a jucat deloc, are probleme. Nu e vorba de lipsă de valoare”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

”Sunt băieţi de caracter”

Cât despre cei trei jucători care au ”intrat în gura” lui Gigi Becali după meciul cu Oţelul, Mihai Stoica a precizat următoarele:

”Rotariu, Compagno, Ganea vor juca, cred. Nu prea mai avem soluţii. Nu se pune problema să mimeze fotbalul. Sunt băieţi de caracter. Să încerc să-l critic pe Gigi? Până la urmă el mă plateşte. Ce să fac acum?”, a adăugat oficialul FCSB-ului.

În urma eşecului cu Oţelul, FCSB este, în continuare, lider în clasament, cu 37 de puncte. Următoarele trei clasate sunt CFR Cluj (32 de puncte), Universitatea Craiova (32) şi Rapid (31).

Afla mai multe despre: fcsbdorin rotariucristi ganeagigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare