Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu-i ”slăbeşte” pe suporterii Rapidului: ”Ce rasism, nu sunt ţigani? Du-te domne cu prostiile şi mizeriile lor!”

Gigi Becali nu-i ”slăbeşte” pe suporterii Rapidului: ”Ce rasism, nu sunt ţigani? Du-te domne cu prostiile şi mizeriile lor!”

Rapid

Comentarii

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a fost amendat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, din cauza declaraţiilor rasiste la adresa rivalilor de la Rapid.

Gigi Becali nu-i slăbeşte pe suporterii Rapidului: ”Ce rasism, nu sunt ţigani? Du-te domne cu prostiile şi mizeriile lor!”

Chiar înainte de duelul cu Rapid Bucureşti din a doua etapă a Superligii României, Gigi Becali a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF pentru nişte declaraţii făcute în urmă cu trei luni, la adresa fanilor rapidişti. 

Becali a vorbit despre amenda încasată şi nu înţelege unde a greşit. De asemenea, patronul de la FCSB a comis-o din nou! 

„Ce rasism? Nu sunt ţigani? E o poreclă, o alintare. Ţiganul nu este om? Ei fac discriminare. Du-te domne cu prostiile lor şi mizeriile lor! Adică poate să îi înveţe la scoală despre sexualitate? 

Ţiganul e ţigan şi gata. Să îmi dea iar amendă. Eu folosesc cuvintele aşa cum m-a lăsat Dumnezeu. Nu îmi e frică. Dacă nu e ţigan , nu îi zic ţigan. Dacă zice că e american, îi zic «americanule».

Care nu vrea să îi zic aşa, îi zic rrom. Dar dacă el e ţigan, îi zic ţigan. Mie poţi să îmi zici şi machidon, aromân, cum vrei. Şi neamţ poţi să îmi spui, nu mă deranjează”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Giuleştiul aşteaptă cu nerăbdare primul derby din istoria noului stadion al Rapidului. Duminică seară vine FCSB, iar ambiţiile sunt, ca de obicei, uriaşe. Clubul a anunţat sold out online, apoi a mai scos 200 de bilete la case. A fost asalt total.

"Va fi un meci de neuitat, va intra în istorie. Sută la sută, suntem convinşi că vom câştiga. 3-1 minuim. Hai, Rapid!", au spus doi dintre fanii aflaţi la casele de bilete.

Derby-ul Rapid - FCSB se joacă duminică, 24 iulie, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro, în etapa a 2-a din Superligă.

Mesajul clar transmis de Gigi Becali pentru Toni Petrea. Cum a comentat patronul roş-albaştrilor situaţia antrenorului: "Cum să joci fotbal aşa?"

Afla mai multe despre: gigi becalirapidamenda becali 

viewscnt
Articole similare