Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu-i uită pe oficialii Craiovei: "De aia e bine să fii corect în viaţă". Ce echipă va trimite în teren FCSB în meciul cu CFR: "Ce, eu sunt mai prost?"

Gigi Becali nu-i uită pe oficialii Craiovei: "De aia e bine să fii corect în viaţă". Ce echipă va trimite în teren FCSB în meciul cu CFR: "Ce, eu sunt mai prost?"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Astra, scor 2-3, iar acum echipa patronată de Gigi Becali şi-a luat gândul de la titlu. Roş-albaştrii sunt la nouă puncte în spatele liderului CFR şi la opt lungimi în spatele ocupantei locului secund, Universitatea Craiova.

Astfel, în ultimele etape rămase de disputat, FCSB va decide cine va lua titlul în acest sezon. Pe 18 iulie, la o săptămână după meciul cu Craiova, roş-albaştrii vor juca pe propriul teren cu CFR Cluj, iar Gigi Becali a anunţat deja că va trimite tinerii în teren.

"Eu nu mă răzbun pe nimeni, aşa se întâmplă în viaţă, vom băga tinerii în meciul cu CFR Cluj. Vreau să iau şi eu modelul lui Rotaru, modelul Craiovei. Dacă ei spun că trebuie să promovezi tineri, promovez şi eu tineri, pentru că eu nu mă pricep şi mă iau după ei.

Nu mă interesează cine ia campionatul, dar CFR Cluj, când a jucat în ultima etapă cu Viitorul, a jucat fotbal şi n-a promovat tineri. În schimb, Craiova a promovat 2-3 tineri de care n-am mai auzit de ei în meciul cu Viitorul. Şi la noi va apăra un puşti de 16 ani care e din bară în bară. Şi vreau să văd cum e să joci cu 7-8 jucători de 18 ani. Poate sunt mai buni.

De aia e bine în viaţă să fii corect şi drept. Ca să nu ţi se întoarcă ce ai făcut tu. LPF trebuie să înţeleagă exact ce a înţeles şi de la Craiova când a zis că promovează tineri. Noi promovăm tineri şi acum, de ce să nu facem asta? Mă interesează pe mine cine ia campionatul? Ei sunt mai deştepţi să promoveze tineri, iar eu sunt mai prost? Nu, promovez şi eu" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare