Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu l-a vrut, Craiova l-a demis, dar Mangia o duce bine. Încă o ofertă concretă pentru tehnicianul italian

Gigi Becali nu l-a vrut, Craiova l-a demis, dar Mangia o duce bine. Încă o ofertă concretă pentru tehnicianul italian

Fotbal intern

Comentarii

Devis Mangia nu a ajuns la FCSB, acolo unde Gigi Becali l-a ales pe Bogdan Andone. Italianul are o nouă propunere din fotbalul italian.

După ce presa din Italia a anunţat că Sassuolo l-a trecut pe lista antrenorilor care îl pot înlocui pe Roberto de Zerbi (posibil viitor antrenor la AS Roma), Mangia este favorit să preia noul proiect de la Padova.

Jurnalistul Daniel Uccellieri de la Tutto Mercato Web susţine că Devis Mangia este principala ţintă a formaţiei din Padova pentru sezonul viitor. Informaţia confirmată şi de cei de la SportItalia anunţă că antrenorul pe care U Craiova l-a demis în plin sezon este prioritatea preşedintelui Giuseppe Bergamin. El ar fi câştigat duelul cu Vincenzo Italiano şi Massimo Pavanel.

Mangia (45 de ani) a pregătit-o pe U Craiova timp de două sezoane, iar în Italia a mai antrenat echipe ca Ascoli, Bari, Spezia, Palermo, Varese sau Valenzana. În 2012-2013 el a pregătit formaţia de tineret Under 21 a Italiei. Foarte probabil însă,  Devis Mangia nu va accepta propunerea grupării retrogradate din Serie B în acest sezon, în ciuda proiectului concret prezentat de Giuseppe Bergamin

Afla mai multe despre: devis mangiafcsbpadovagigi becali 

viewscnt
Articole similare