Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu vrea să mai audă de ”satelitul” din Liga 2. ”Am zis stop! Ce vreţi?”

Gigi Becali nu vrea să mai audă de ”satelitul” din Liga 2. ”Am zis stop! Ce vreţi?”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că nu mai vrea să audă nimic despre Unirea Constanţa, formaţia patronată de nepotul său, Vasile Geambazi.

În această iarnă, Gigi Becali a rechemat toţi jucătorii împrumutaţi de la FCSB la Unirea Constanţa şi le-a reziliat contractele, într-un demers prin care şi-a dorit să mai reducă din cheltuieli.

Gigi Becali îşi avertizează nepotul

Tocmai din acest motiv s-a vorbit intens, în ultimele zile, despre faptul că ”lanterna roşie” din Liga 2 nu va putea termina sezonul regulat.

Cu toate acestea, patronul echipei, Vasile Geambazi, a afirmat că va face tot posibilul pentru a legitima o serie de jucători, înaintea primului joc, pentru a duce la final campionatul.

  • Chiar dacă va retrograda, Unirea Constanţa va începe sezonul viitor din Liga 3. Dacă ar da faliment, echipa ar pica până în Liga 5.

În plus, Vasi Geambazi a declarat, conform prosport.ro, că Gigi Becali nu a investit niciun ban în echipa pe care o conduce, ci doar a împrumutat anumiţi jucători. 

Gigi Becali, despre Unirea Constanţa: ”Am zis stop pentru proiectul ăla”

Patronul de la FCSB nu este de acord cu nepotul său şi nu doreşte sub nicio formă să-l mai ajute în proiectul său.

Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo. Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa, dar hai că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta. E decizia mea şi cu asta basta. Am zis stop şi stop este pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi şi să chinuie acum să termine campionatul.

El face 45 de ani, are doi copii, e mare tată de acum. Nu îl plângeţi voi pe Vasi că îi e greu să facă acum o altă echipă şi să o ţină în campionat până la final lui fără ajutorul meu. Ce vreţi să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanţa cu cine o vrea el!”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: gigi becalivasile geambaziunirea constanta 

viewscnt
Articole similare