Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali poate da lovitura! Se luptă cu Ajax, Sevilla şi Galatasaray pentru el. ”Face 20 de milioane de euro acum”

Gigi Becali poate da lovitura! Se luptă cu Ajax, Sevilla şi Galatasaray pentru el. ”Face 20 de milioane de euro acum”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pare din ce în ce mai interesat de transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa. Cifrele par să-i dea dreptate patronului de la FCSB. Ianis nu mai reprezintă un pariu riscant pentru nivelul Ligii 1.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că este convins că Gheorghe Hagi poate încasa acum 15-20 de milioane de euro pentru fiul său. Acelaşi Dragomir mărturisea că Ianis Hagi poate juca la cel mai înalt nivel chiar din sezonul viitor.

Reuşita lui Hagi Jr contra Craiovei (o poţi urmări mai jos) l-a dat pe spate chiar şi pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Acesta pare că s-a convins acum de calitatea căpitanului constănţenilor, iar zilele trecute a făcut o afirmaţie interesantă.

"Dacă îl iau pe Ianis îl pun căpitan direct, Ianis are personalitate de căpitan, mai bun decât toţi căpitanii pe care i-am pus eu până acum. Ianis poate sa plece în Belgia să dea şi chix, dacă vine la noi e altceva. El nu trebuie să facă aşa un salt mare deodată, nu trebuie să urci şapte trepte odată. Ianis este deja e prea valoros nu mai îmi permit să îi zic ceva lui Gică. Dacă ar vrea să îl lase la Steaua îi bag clauză să joace meci de meci, că doar nu îşi lasă Hagi copilul fără să fie sigur. Dacă ar pleca acum de la Viitorul nu ar lua pe el mai mut de 3-4 milioane, dacă ajunge la Steaua 40-50 o să iau dacă îl vând. La Viitorul e prea valoros, nu are cu cine să joace" a declarat finanţatorul vicecampioanei pentru PRO X. 

Interesul lui Becali pentru Ianis Hagi pare firesc. Fiul lui Hagi este în acest moment un fotbalist mult mai determinant decât jucătorii tineri de top ai echipei lui Becali.

Hagi Jr. e numărul 1 în Liga 1. Îi depăşeşte uşor pe Dennis Man, Tănase sau Coman

Căpitanul Viitorului a jucat în acest sezon 2807 minute, a marcat 10 goluri şi a reuşit alte 6 pase decisive. Prin participarea sa la jocul echipei constănţene, Hagi Jr. are un procent spectaculos în dreptul reuşitelor sale. La 46% din golurile marcate de Viitorul Constanţa, Ianis Hagi are un rol determinant!

Prin comparaţie, Dennis Man, cel mai bine cotat jucător din lotul echipei bucureştene, atinge un procent de doar 22%, în timp ce Florin Tănase (24 de ani) bifează un procent de 28%. Acelaşi procent îl atinge şi Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Pe de altă parte, Hagi Jr. este cel mai faultat jucător din Liga 1, cu o medie de 4.25 faulturi per meci. De asemenea, fiul lui Gică Hagi este fotbalistul cu cele mai multe pase filtrante din Liga 1 până în acest moment al sezonului, cu un total de 74 de reuşite. Şi la capitolul pase inteligente, Ianis este numărul 1 în prima ligă, devansându-i categoric pe Dan Nistor şi Alexandru Mitriţă. Pasele precise în jumătatea adversă sunt un alt capitol la care Hagi Junior domină prima ligă. Are un procentaj de 32.43% în acest moment, mai bun decât cel al lui Vînă, Roşu, Nistor sau Dylan Flores. În fine, la capitolul pase cheie, Ianis Hagi este de asemenea primul în clasament, devansându-i pe Bancu sau Chamed.

Cota sa a crescut

Ianis Hagi este cotat în acest moment la 3.5 milioane de euro, cea mai bună cotă din cariera sa. Totodată, el traversează cel mai bun sezon al carierei sale. Hagi Jr. este titular în reprezentativa de tineret Under 21 a României şi a debutat în prima reprezentativă într-un meci cu Lituania. De Ianis Hagi se interesează în ultima vreme echipe ca Galatasaray, Ajax Amsterdam sau FC Sevilla.

Afla mai multe despre: ianis hagibecalifcsb 

viewscnt
Articole similare