Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali refuză să îşi trimită jucătorii la Jocurile Olimpice: ”Îmi dă mie Burleanu vreun ban ca să cresc tinerii?”. Ce le reproşează conducătorilor FRF-ului

Gigi Becali refuză să îşi trimită jucătorii la Jocurile Olimpice: ”Îmi dă mie Burleanu vreun ban ca să cresc tinerii?”. Ce le reproşează conducătorilor FRF-ului

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali susţine, în continuare, că nu le va permite jucătorilor săi să facă deplasarea cu România la Jocurile Olimpice.

Finanţatorul FCSB-ului afirmă de o anumită perioadă că nu le va permite jucătorilor săi să fie selectaţi pentru Jocurile Olimpice, însă spusele sale păreau doar ameninţări, făcute pentru a ajunge la o înţelegere convenabilă cu FRF.

Gigi Becali refuză să îşi trimită jucătorii la Jocurile Olimpice

Însă, Becali continuă să spună că nu le va permite ”roş-albaştrilor” să meargă la Tokyo, fapt ce ar afecta grav lotul ”tricolorilor”. La Jocurile Olimpice, fiecare jucător din lot trebuie să corespundă categoriei U23, cu excepţia a trei membri.

Astfel, în jur de 10 jucători ai FCSB-ului ar fi fost eligibili pentru turneu. Deşi nu toţi ar fi fost selectaţi, orice număr important de absenţe ar putea afecta începutul de sezon al echipei lui Becali. Latifunddiarul a expilcat, în termeni foarte clari, că trebuie să se gândească, în primul rând, la echipa sa.

”Acum mă întrebi pe cine las la Olimpiadă? Păi, Burleanu a făcut ceva pentru noi sau pentru mine? Îmi dă mie Burleanu vreun ban ca să cresc tinerii? Când le-am cerut VAR ce a făcut Burleanu?

O arunca pe LPF, iar noi VAR-ul îl vom avea peste 100 de ani în România. Milă îmi e de tine, dar mai milă îmi este de mine. Eu trebuie să îmi urmăresc interesul echipei mele”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalirăzvan burleanufrfjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare