Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, replică pentru Neluţu Varga după ce a cerut intervenţia Federaţiei în cazul Florinel Coman: "Să jucăm acest campionat doar pe teren"

Gigi Becali, replică pentru Neluţu Varga după ce a cerut intervenţia Federaţiei în cazul Florinel Coman: "Să jucăm acest campionat doar pe teren"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali i-a răspuns lui Neluţu Varga după ce patronul celor de la CFR Cluj a cerut autosesizarea FRF şi LPF în cazul cartonaşelor lui Florinel Coman.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a vorbit despre abordarea promptă pe care LPF şi FRF ar trebui să o adopte în cazul lui Florinel Coman, din meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut de FCSB cu scorul de 2-0.

"Vreau să trag un semnal de alarmă privind cazul Florinel Coman. Vă daţi seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbalişti, dar rog Federaţia, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiţie să se dispute sub semnul egalităţii de şanse şi al fair-play-ului.

Nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oţelul Galaţi. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă.

Nu avem nici o problemă să jucăm împotriva lui Florinel Coman.

Sunt convins că CFR-ul va câştiga acest meci, şi cu Florinel sau fără Florinel Coman pe teren, dar mi se pare normal ca această competiţie să se dispute sub semnul echităţii, sub semnul fair-play-ului, ca toate formaţiile să aibă fix aceleaşi şanse, nu unele să fie favorizate." a declarat Neluţu Varga, la Fanatik.

Gigi Becali i-a răspuns patronului celor de la CFR Cluj şi a pus accentul pe faptul că lupta la titlu ar trebui să rămână strict pe terenul de joc.

"Ori vrem să ne luptam pe teren pentru titlu, ori pe la comisii. Hai să ne hotărâm. Nu vă întreb pe voi, ci pe Varga. Eu îi propun lui Neluţu Varga să înceteze cu presiuni din astea că ştie clar că doar ce scrie arbitrul în raport aia e sfântă şi aşa rămâne.

Eu ştiu că Florinel Coman e Florinel Coman, nu Messi. Acum tremurăm de frica lui Coman? Dacă sunt mai buni ca noi ne vor bate şi cu Florinel pe teren şi aia este. Dar să te apuci să ceri nu mai ştiu eu ce din astea pe la FRF mi se pare prea mult.

Pentru ce a făcut Coman a primit al doilea cartonaş galben şi apoi a fost eliminat, aşa cum scrie la regulament. Acum cerem să schimbăm regulamentul? Important este şi va rămâne doar ceea ce a scris Bârsan în raport.

După acel raport o să fie judecat Florinel Coman, restul sunt vorbe aruncate. Hai să jucam totuşi acest campionat doar pe teren", a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

CFR Cluj primeşte vizita liderului din Superliga într-un meci din etapa a 19-a din Superliga, duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00.

FCSB este lider în Superliga cu 37 de puncte. CFR Cluj este pe locul doi, la cinci puncte în spatele vice-campioanei sezonului trecut, cu 32 de puncte.

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbgigi becalinelutu vargaflorinel comansuperliga 

viewscnt
Articole similare