Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali revine pe stadion la meciurile jucate de FCSB! Care este singura condiţie pusă: „Fac rugăciune!”

Gigi Becali revine pe stadion la meciurile jucate de FCSB! Care este singura condiţie pusă: „Fac rugăciune!”

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de un sezon excelent în Superliga României.

Cum ar putea reveni Gigi Becali pe stadion la meciurile celor de la FCSB

Echipa patronată de Gigi Becali este pe primul loc în clasamentul Superligii, cu 50 de puncte obţinute în 23 de meciuri. Cea mai recentă victorie? 3-0 cu rivalii de la Universitatea Craiova! Totuşi, Gigi Becali nu a fost prezent de multă vreme la un meci de-ale echipei sale. 

Întrebat despre o posibilă revenire pe stadion la meciurile FCSB-ului, Gigi Becali a spus că îşi doreşte să revină, însă cu o singură condiţie: FCSB să se califice în grupele UEFA Champions League. Pentru ca acest obiectiv să fie îndeplinit, echipa bucureşteană trebuie, în primul rând, să cucerească titlul în Superligă.

„Doar în Liga Campionilor. Numai aşa. Ce să caut? Stau frumos la televizor, mă uit liniştit, fac rugăciune, e mai bine”, a spus Gigi Becali.

Neluţu Varga, replică dură pentru Gigi Becali şi FCSB

CFR Cluj a câştigat clar primul meci cu Adi Mutu pe banca tehnică, scor 4-1, cu FC Voluntari.

Neluţu Varga este în al nouălea cer după aducerea lui Adrian Mutu pe banca CFR-ului. Echipa clujeană nu performa la nivelul dorit pe patronul echipei, astfel că Andrea Mandorlini a fost îndepărtat. Victoria clară cu FC Voluntari i-a dat deja mare încredere lui Neluţu Varga, care o avertizează deja pe rivala FCSB.

„Să ştiţi că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greşeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

Dar o să vedeţi că, atunci când CFR va începe să câştige trei-patru-cinci meciuri şi ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluţu Varga, pentru PlaySport.

FCSB este lider în Superligă, cu 50 de puncte obţinute în 23 de meciuri, în timp ce ardelenii au 39 de puncte după 23 de meciuri

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligastadion 

viewscnt
Articole similare