Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a amuzat copios când a auzit de transferul lui Moldovan la Atletico: "Poate să ajungă şi pe Lună. Asta e lovitură?"

Gigi Becali s-a amuzat copios când a auzit de transferul lui Moldovan la Atletico: "Poate să ajungă şi pe Lună. Asta e lovitură?"

Rapid

Comentarii

Transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid urmează să fie oficializat în această săptămână, însă Gigi Becali nu este deloc încântat de afacerea Rapidului.

Cumpărat de Atletico Madrid cu 800 de mii de euro, Horaţiu Moldovan urmează să fie prezentat de echipa lui Diego Simeone în această săptămână.

Cum cota portarului este 2,6 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Gigi Becali a ironizat afacerea reuşită de Dan Şucu.

"E lovitură de imagine că au luat 800 de mii pe un jucător titular la naţională? Care e lovitura de imagine? Poate ajunge şi pe Lună. Mă interesează buzunarul meu. Mă interesează pe mine unde a ajuns?" , a spus Gigi Becali.

În vârstă de 26 de ani, Horaţiu Moldovan a avut în ultima perioadă mai multe oferte de transfer de la cluburi precum FC Basel, Ludogoreţ Razgrad, Celtic, Betis Sevilla şi Atletico Madrid. Portarul are o clauză de reziliere în contractul cu Rapid în valoare de 800 de mii de euro, aceasta urmând să fie achitată de Atletico Madrid după efectuarea vizitei medicale. Clubul spaniol i-a propus un contract valabil patru sezoane şi jumătate, cu un salariu de anual de 800.000 de euro.

Moldovan a făcut junioratul la CFR Cluj, iar ca senior a jucat în cariera sa de până acum pentru FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timişoara, UTA şi FC Rapid.

De la transferul la Rapid, din ianuarie 2021, portarul a evoluat pentru gruparea giuleşteană în 113 partide în Liga a II-a, Liga I şi Cupa României.

El a debutat la echipa naţională în 17 noiembrie 2022, într-un amical cu Slovenia, pierdut de România cu 1-2, în care în poarta adversă se afla chiar Jan Oblak, cel care îi va fi coleg la Atletico Madrid. Horaţiu Moldovan este în prezent titularul primei reprezentative, primind 6 goluri în cele 9 meciuri în care a îmbrăcat tricoul naţionalei.

Afla mai multe despre: becalimoldovanrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare