Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă este teamă de alianţele din play-off?". Gigi Becali şi-a făcut calculele: "Nimeni nu e cu noi. Poate doar el ţine puţin cu mine"

"Vă este teamă de alianţele din play-off?". Gigi Becali şi-a făcut calculele: "Nimeni nu e cu noi. Poate doar el ţine puţin cu mine"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a analizat deja lupta din play-off Superligii, după ce echipa a ajuns la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid Bucureşti.

"Mă rog să intre în play-off". Echipa numită de Gigi Becali: "Doar el poate ţine puţin mai mult cu mine"

FCSB a învins UTA cu 4-0 şi s-a distanţat la 11 puncte în fruntea Superligii. Dacă play-off-ul ar începe acum, din el ar mai face parte: CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul. 

Întrebat dacă are emoţii în play-off în privinţa alianţelor dintre echipe, Gigi Becali a fost sigur că FCSB se va lupta cu celelalte cinci echipe şi a recunosut că doar Gică Hagi, managerul Farului, ar avea o simpatie pentru el. 

Chiar şi aşa, Gigi Becali a considerat că este de neoprit în drumul spre titlul din Superliga, iar conducerea FRF a fost inclusă în discuţie. 

"E adevărat că în play-off nimeni nu e cu noi, clar nimeni, poate doar Gică să fie... Să zicem echidistant sau să zicem că poate ţine puţin mai mult cu mine, cât poţi să ţii la fotbal, de aia mă rog să intre în play-off. 

Şi la arbitri... E 2-0, dă-i, bă, penalty, că şi aia e 2-0. Dacă noi facem 16-17 puncte, intrăm cu opt puncte distanţă, ce să le mai faci? Cred eu că nu au nevoie de scandal, că acum lor le-a dat Dumnezu, calificarea. Ce-i mai interesează pe ei să facă scandal? Nu-i mai interesează. Face doar Vişan, ca să se dea important. Ca dovadă ne-au arbitrat corect.

Băi, se bat pentru locul doi toţi. Titlul e gata, e luat, nu au ce să mai facă cu el. Locurile 2-3 vor fi CFR şi Craiova, una dintre ele, din ce văd eu. Pe patru şi cinci Rapid şi Farul, una dintre ele, iar pe şase va fi Sepsi. Aşa cred eu că va fi", a declarat Gigi Becali, a doua zi după prima victorie a anului într-un meci oficial pentru FCSB. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsb play-off superliga,  

viewscnt
Articole similare