Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De neconceput!” Decizia lui Istvan Kovacs l-a revoltat pe expert: ”Un arbitru deosebit de slab. A beneficiat de relaţii” | EXCLUSIV

”De neconceput!” Decizia lui Istvan Kovacs l-a revoltat pe expert: ”Un arbitru deosebit de slab. A beneficiat de relaţii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Istvan Kovacs a debutat în 2024. ”Centralul” din Carei a oficiat meciul dintre FC Voluntari şi Oţelul Galaţi, încheiat la egalitate, scor 1-1. Bogdan Cosmescu a comentat pentru Orange Sport partida şi a criticat arbitrajul lui Kovacs.

Istvan Kovacs oficiază meciuri în Liga Campionilor, dar nu a primit notă de trecere din partea lui Cosmescu

În minul 55 al partidei de la Voluntari, Istvan Kovacs a arătat punctul cu var, după ce Nicolas Popescu a căzut în careul gălăţean, fără să fie atins de vreun jucător advers. Decizia iniţială l-a făcut pe Dorinel Munteanu să-şi facă cruce, însă VAR-ul a îndreptat eroarea lui Kovacs, iar cel mai ”şifonat” a ieşit tot Popescu, care a primit cartonaşul galben pentru simulare.

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu l-a catalogat pe Kovacs drept ”un arbitru deosebit de slab”, deşi în ultima vreme acesta a primit cele mai importante delegări la nivel de competiţii europene dintre toţi arbitrii români.

”Este ruşinos dacă dai penalty. Este ceva de neconceput. Dar de ce îi dai galben lui Popescu? Ţi se pare că simulează? Silviu, Istvan Kovacs este un arbitru deosebit de slab, care a beneficiat de un sistem de relaţii... Dintre ăştia de elită mă refer, nu un băiat de liga a cincea. Mi se pare mai slab decât Colţescu, decât Haţegan... Cu Radu Petrescu este la bătaie. Şi Chivulete a progresat”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

FC Voluntari 1-1 Oţelul Galaţi

Jonathan Cisse a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 11, cu o lovitură de cap la centrarea lui Bodişteanu. Gălăţenii au mai avut două ocazii pe final de repriză, prin Zivulic, în minutele 41 şi 43.

În partea secundă, minutul 55, gazdele au primit penalti de la arbitrul Istvan Kovacs, dar după ce a revăzut faza la VAR, acesta a întors decizia. În minutul 62 reuşita lui Maciel a fost anulată pentru ofsaid, iar gazdele au reuşit să egaleze prin Radu Boboc, în minutul 80.

La meci au asistat doar 210 spectatori.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Oţelul este pe locul 10, cu 27 de puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe poziţia a 12-a, cu 25 de puncte.

Echipele care au jucat:

  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc, Raţă, Crepulja, D. Andrei (R. Popescu), Aliji (Carnat 46) – Dumiter (A. Ciobanu), Nemec
  • OŢELUL GALAŢI: R. Stoian – Zhelev, J. Cisse, Ghiocel, Miguel Silva – Cisotti (Jardan 77; dăscăliţei 90), Zivulic, S. Teles (Lameira 60) – Maciel, Al. Pop (Rusevic 60), Bodişteanu (R. Tănasă 77). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: superligăistvan kovacsoţelul galaţifc voluntaribogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare