Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat de FCSB: ”O dau gratis, mă las. Să o ia cine vrea. Numai unul e idiotul care trebuie să dea banii”

Gigi Becali s-a săturat de FCSB: ”O dau gratis, mă las. Să o ia cine vrea. Numai unul e idiotul care trebuie să dea banii”

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a pierdut cu Farul Constanţa, scor 0-2, şi s-a îndepărtat la 11 puncte în urma liderului CFR Cluj, după 28 de etape.

Gigi Becali s-a săturat de FCSB: ”O dau gratis, mă las. Să o ia cine vrea. Numai unul e idiotul care trebuie să dea banii”

Gigi Becali nu a digerat deloc bine eşecul cu formaţia de la malul mării, astfel că a trecut la ameminţări.

Patronul FCSB-ului a anunţat că s-a săturat să mai bage bani la echipă şi că o să cedeze gratis clubul.

Gigi Becali vrea să lichideze în perioada următoare tot ce ţine de echipa de fotbal şi să rămână doar cu şase-şapte jucători sub contract.

De asemenea, finanţatorul din Pipera i-a criticat pe Florinel Coman şi Florin Tănase şi l-a numit pe Octavian Popescu singurul fotbalist adevărat de la FCSB.

”Nu mă mai supăr eu. Fotbalul e o chestiune care trece, merge mai departe. Nu era o chestiune de supărare, am spus ce voi face. Trebuie să iei o hotărâre în viaţă. Dacă nu le iei, te loveşte trenul şi te baţi la retrogradare ca Dinamo, Rapid şi ca toate alea. Uite, şi ca Gaz Metan. Plus de asta, eu nu mai am mentalitatea care a fost până acum că sunt la fotbal şi dau 5-10 milioane şi fac eu fotbal să mă bat cu Vasile sau Mitică.

Nu, eu am altă mentalitate acum. Nu mai dau nişte bani ai mei la fotbalişti ca să joace ei fotbal. Ce, sunt idiot? Dau banii mei la fotbalist? Îţi dau bani să joci cum spune antrenorul, nu să driblezi când vrei tu, de capul tău.

Şi după aia nu contează dacă câştigi sau nu că îţi dă Becali încontinuu. Sau că facem academie, băgăm 30 de antrenori şi cheltuim bani. Academia 150.000 pe lună, nu mai vreau atât, vreau 60.000 de euro pe lună. Asta spun eu că fac şi o spun de 100 de ori ca să înţelegeţi.

Toată lumea se uită la fotbal că le place şi numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Nu merge aşa, el dă banii doar dacă poate să-i scoată. Ne calificăm într-o competiţie să luăm 6-7 milioane, să putem să plutim, la revedere.

Văd ce lichidez, ce vând, şi lichidez fotbalul. Mai merg eu la fotbal? Stau acasă şi mă uit la televizor. Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luaţi-o, mă, gata! Vreţi 36 de milioane? Luaţi-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las. Iau jucătorii, văd care sunt cei 6-7 jucători, fac contracte cu ei. Dar nu contează, las echipa încet-încet. 5.000-6.000 pe lună. Eu bani nu mai dau.

Nu există nicio justificare pe globul ăsta, doar la arabi, care dau miliarde ca să se distreze. Dar la mine? Să-i dau lui Tănase 30.000 şi 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot? Îi dau, dar să alerge. Vine mingea la el şi se roteşte în loc. Se face că dă, mai merge doi metri, se mai învârte o dată. Am un singur fotbalist acolo - Octavian Popescu, care joacă şi în momente de criză”, a declarat Gigi Becali, pentru ProX.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare