Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat! Doi fotbalişti din Oţelul - FCSB nu vor mai fi titulari: "I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10 jucători" | EXCLUSIV

Gigi Becali s-a săturat! Doi fotbalişti din Oţelul - FCSB nu vor mai fi titulari: "I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10 jucători" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat deranjat de a ce a văzut în meciul cu Oţelul, din Cupa României. Aproape toţi fotbaliştii l-au dezamăgit, iar doi dintre aceştia vor plăti cu postul pentru minutele în care i-a văzut, marţi seara.

Gigi Becali, după Oţelul - FCSB: "Schimbam 10 jucători, dacă îmi dădea voie regulamentul"

FCSB a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din grupa C a Cupei României Betano. FCSB a deschis scorul prin Băluţă, în minutul 76, iar gazdele au egalat în minutul 90, prin Lopes.

Imediat după meci, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de ce a văzut şi chiar şi-ar fi dorit să schimbe întreaga echipă, întrucât evoluţia de la Galaţi l-a dezamăgit. 

"A fost echipa care a fost la început. Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. 

Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă", a spus Gigi Becali, la Orange Sport. 

Andrea Compagno, Damjan Djokovic, Mihai Lixandru şi David Miculescu au fost fotbaliştii înlocuiţi de FCSB la pauza meciului cu Oţelul. În locul lor au intrat, Adrian Şut, Darius Olaru, Dorit Rotariu şi Alex Băluţă, marcatorul golului prin care FCSB a deschis scorul la Galaţi. 

Gigi Becali: "Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari"

De asemenea, soarta a doi fotbalişti care au evoluat în Oţelul - FCSB a fost decisă. Ei nu vor mai fi titularizaţi, iar Gigi Becali e decis să facă noi investiţii, pentru a face o echipă pe placul său. 

"Nu aveţi lumină să vedeţi clasamentul. Nu cred că dacă luam de la City cinci jucători, nu cred de la Real Madrid şi cred că... Vorbesc doar despre primul loc şi gata. Suntem pe locul întâi şi sunt mulţumit de echipă, dar de echipa pe care o ştiu eu. 

Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari în echipă şi mi-am pus baza în ei, i-am şi transferat dintre ei, dar nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de el. 

Dacă şi cu parcă se plimbau în barcă. Ştiu că sunt pe locul întâi, sunt mulţumit de echipă şi sunt jucători care nu vor mai juca", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Orange Sport. 

  • FCSB, în meciul cu Oţelul: Vlad - Creţu, Dawa, Haruţ, Ganea - Ov. Popescu, Lixandru, Djokovic - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: Udrea, Panţâru, Şut, M. Toma, Băluţă, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

 

Afla mai multe despre: gigi becaliotelul fcsbgigi becali schimbari fcsbgigi becali suparat otelul fcsb 

viewscnt
Articole similare