Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a aflat de la Mihai Rotaru ce antrenor a fost tăiat de pe listă la Universitatea Craiova! "Nea Sorine, vezi că nu vreau să-l aduc" | EXCLUSIV

Sorin Cârţu a aflat de la Mihai Rotaru ce antrenor a fost tăiat de pe listă la Universitatea Craiova! "Nea Sorine, vezi că nu vreau să-l aduc" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, păstrează legătura cu patronul Mihai Rotaru, care i-a transmis că nu are pe listă un antrenor bulgar vehiculat în ultima perioadă, pentru banca echipei.

Un singur antrenor a rămas în cărţi la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a tăiat de pe listă pe un bulgar

Sorin Cârţu este cu ochii pe tot ce mişcă la Universitatea Craiova. La Orange Sport, "Sorinaccio" i-a atras atenţia lui Andrei Ivan pentru mişcările din teren, iar legenda echipei a vorbit şi despre superficialitatea anumitor fotbalişti de la Universitatea Craiova

El a dezvăluit, după o discuţie cu Mihai Rotaru, că Valentin Iliev nu este dorit pe banca Universităţii Craiova. Deţinător al Licenţei Pro, Iliev este secund la ŢSKA 1948 Sofia, iar în Superliga a jucat la Universitatea Craiova şi FCSB. 

"Pe joi am avut o discuţie de dimineaţă. Mi-a dat Mihai telefon şi mi-a zis <<Nea Sorine, vezi că nu vreau să-l aduc pe Iliev>>. Probabil că discutasem (n.r. - în spaţiul public) despre Iliev, dar doar ce văzusem în ziare", a declarat Mihai Cârţu, pentru Orange Sport.  

De asemenea, Sorin Cârţu a rememorat şi comportamentul lui Mirel Rădoi, pe care l-a criticat pentru felul în care a acţionat în perioada mandatului de la Universitatea Craiova. 

Sorin Cârţu, despre problemele de la Universitatea Craiova

Astfel, în cărţi pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova a rămas Ivaylo Petev, care a pregătit-o pe Ludogorets Razgrad până în urmă cu câteva zile. Bulgarul a fost şi selecţionerul ţării natale, dar şi al Bosniei. 

"Mi se pare foarte puţin ca o echipă ca Universitatea Craiova să fie mulţumită doar cu un loc în play-off. Având în vedere ce se întâmplă sigur, te duci cu gândul la treaba asta (n.r. - că e nevoie de antrenor). Zic că şi asta e o cauză cât de mică sau cât de mare în ceea ce se întâmplă. 

Dar tu ca fotbalist nu ai voie să te gândeşti cine este antrenorul. (n.r. - la Universitatea Craiova) Sunt nişte fotbalişti dominaţi de o anumită superficialitate. Nu sunt pe ideea hai să îi dăm adversarului lovitura de graţie, ci hai să facem un fotbal economicos şi apoi sunt taxaţi, de fiecare dată au fost taxaţi", a mai spus Sorin Cârţu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: sorin cartumihai rotaruantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare