Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă sunau jucătorii". Cârţu, şocat! Gestul cu care antrenorul şi-a pus vestiarul în cap: "Prosteală! Eşti copil?" | EXCLUSIV

"Mă sunau jucătorii". Cârţu, şocat! Gestul cu care antrenorul şi-a pus vestiarul în cap: "Prosteală! Eşti copil?" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Sorin Cîrţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a povestit un episod mai puţin ştiut "din interior", din Bănie. "Sorinaccio" a dezvăluit că a rămas şocat de gestul cu care Mirel Rădoi şi-a pus vestiarul echipei lui Mihai Rotaru în cap.

Plecat de la Universitatea Craiova, Sorin Cârţu a vorbit despre perioadele tumultoase pe care le-a prins ca preşedinte în Bănie. În mandatul lui Mirel Rădoi, Cârţu a spus că a rămas şocat de gestul cu care antrenorul şi-a pus vestiarul în cap, după o decizie pe care o consideră copilărească.

Decizia lui Mirel Rădoi l-a şocat pe Sorin Cârţu: "Mă sunau jucătorii. Prosteală! Bă, eşti copil?"

Sorin Cârţu a renunţat la mandatul de preşedinte al Universităţii Craiova şi a ieşit din fotbal, dar a rămas cu ochii pe echipa din Bănie. Invitat la Orange Sport, "Sorinaccio" a abordat mai multe subiecte interesante, printre care şi un episod în care a rămas şocat, în mandatul lui Mirel Rădoi.

În scurta perioadă petrecută pe banca oltenilor, Mirel Rădoi a exclus patru jucători din lot, dar se pare că şi de la antrenamente. Este vorba despre Andrei Ivan, Ionuţ Vînă, Jovan Markovic şi Sergiu Hanca, pe care nu i-a iertat, după ce aceştia i-au încâlcat principiile.

Cârţu a dezvăluit că jucătorii îl sunau, după decizia lui Mirel Rădoi, pentru a se plânge că antrenorul nu-i primeşte nici măcar la antrenamente, după ce i-a exclus din lot. Fost fotbalist şi antrenor la Craiova, Sorin Cârţu consideră că Mirel Rădoi a făcut un gest copilăresc, cu care a greşit.

"Rădoi a făcut prosteala aia. Ce a făcut Rădoi... Treaba că nu te bag să joci e una, iar treaba că nu mai vii la antrenament e alta. Am stat cu teamă, eram în fibrilaţii. Nu ai voie să le interzici antrenamentul. Tu răspunzi de echipă şi îi pregăteşti, dar fotbalistul e al meu. Rădoi a zis 'nu mai vii mă la antrenament'. Mă sunau jucătorii 'Ştiţi că ne-a dat Rădoi afară de la antrenament?' Nu ştiu, mă. Lui Ivan i se făcuse prelungire de contrat până în 2027 şi tu îl dai afară. Bă, eşti copil? Nu există!", a spus Sorin Cârţu, la Orange Sport.

Sorin Cârţu: "Rădoi a avut dreptate, dar nu înseamnă că trebuie să-i dai afară de la antrenament"

Totuşi, Sorin Cârţu consideră că Mirel Rădoi a avut dreptate în conflictul cu cei patru jucători, dar a exagerat atunci când a decis că ei nu mai pot veni la antrenamente.

"Nu am avut nicio treabă că nu mai voia să-i bage în echipă, dar nu poţi să le interzici să vină la muncă, la antrenament, că scrie în contract. Hanca şi Vînă cereau milioane pe reziliere. Ne-a costat Cupa României, după care nu ai jucat în cupele europene, că puteai avea şansa prin Cupa României. Nu, că tu faci... Tu ieşi pe 3 în Cupa României şi se califică Hermannstadt şi FC Argeş, retrogradată. Iei măsuri, dar nu te-a obligat nimeni. Ăia se rugau de el să joace la Slatina, unde avea o echipă întreagă pe bancă. El a avut dreptate într-un fel cu ăia, cu Rapid, dar nu înseamnă că trebuie să-i dai afară de la antrenamente", a mai spus Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovagestantrenorvestiarmirel radoi 

viewscnt
Articole similare