Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat! Mutarea care poate aduce primul titlu la FCSB după şase ani de zile. "Să lucrez cu Gigi? De ce nu"

Gigi Becali s-a săturat! Mutarea care poate aduce primul titlu la FCSB după şase ani de zile. "Să lucrez cu Gigi? De ce nu"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a săturat să-şi privească jucătorii cum se accidentează de la meci la meci, aşa că a decis să apeleze la ajutorul preparatorului fizic alături de care echipa a avut ultima picătură de strălucire europeană din ultimii 10 ani, neamţul Thomas Neubert.

Thomas Neubert, 51 de ani,  se află în acest moment alături de omul cu care a scris istorie la FCSB, Laurenţiu Reghecampf, în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, însă nu ar spune <NU> unei reveniri în România, deoarece este căsătorit cu o româncă. Aşa că Gigi Becali va face tot posibilul de a-l aduce în staff-ul echipei lui Bogdan Argeş Vintilă cât mai rapid.

Preparatorul fizic a mai lucrat la FCSB în două perioade, 2012-2014, şi 2015-2016. Dacă prima dată a fost considerat un adevărat creator de "miracole", ultima experienţă nu a fost tocmai una norocoasă pentru german. A "rupt" contractul cu FCSB după ce a fost acuzat de forma slabă a jucătorilor, iar a doua zi era anunţat ca făcând parte din staff-ul echipei din Bulgaria, TSKA Sofia.

În iarna lui 2019, Gigi Becali a mai făcut o încercare de a-l aduce la FCSB pe Neubert, însă neamţul mai avea şase luni de contract cu TSKA Sofia şi a dorit să-şi ducă la bun sfârşit înţelegerea. Problemele echipei de natură fizică sunt prezente încă din acea perioadă, şi nu au fost eliminate nici acum, spre disperarea lui Gigi Becali.

E problemă cu pregătirea fizică, cu alimentaţia. Am zis de un an că e ceva în neregulă. Acum le studiem şi le punem la punct, nu mă pricep la treaba asta. Preparator fizic imi trebuie. O să vedeţi că iau doi preparatori fizici străini, care se pricep mai bine la asta. Nu avem ce face", declara vara trecută Gigi Becali.

Gigi Becali s-a săturat! Transferul care poate aduce primul titlu la FCSB după şase ani de zile. "Să lucrez cu Gigi? De ce nu"

Thomas Neubert a recunoscut că este la curent cu tot ce ţine de Liga 1 şi nu ar exclude o revenire în România, chiar la FCSB, semn că a uitat de scandalul ultimelei experienţe cu Gigi Becali.

"Mă întorc în România la finalul acestui cantonament. Locuiesc în România şi vom. vedea. Pentru muncă, vom vedea! Poate (n.r. la FCSB), totul este posibil. Dacă ei mă vor, dacă eu vreau... Da, de ce nu (n.r. ar lucra cu Gigi Becali). Nu lucrez cu el zi de zi. Nu este pe teren, eu nu sunt la Palat, nu ne vedem, aşa că de ce să nu lucrez", declara la acea vreme Thomas Neubert.

În cariera sa, Thomas Neubert s-a ocupat de pregătirea fizică a formaţiilor Kaiserslautern, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, FCSB x2, Litex Lovech, TSKA Sofia şi Al-Wasl.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare