Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat şi nu îl mai doreşte pe Andrei Chindriş! ”Poate să mă roage Iftime şi să scadă la preţ! A fugit puiul cu aţa!”

Gigi Becali s-a săturat şi nu îl mai doreşte pe Andrei Chindriş! ”Poate să mă roage Iftime şi să scadă la preţ! A fugit puiul cu aţa!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a săturat şi nu mai este dispus să negocieze cu Valeriu Iftime pentru mutarea lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani.

Becali s-a reorientat şi i-a adus lui Dinu Todoran alţi jucători pe acel post. Valeriu Iftime vrea să încaseze 500 de mii de euro pentru Chindriş, sumă pe care a fixat-o de mai bine de o lună, în contextul în care şi Sepsi Sfântu Gheorghe l-ar dori pe apărătorul moldovenilor. 

”Chiar dacă mă roagă Iftime şi scade din preţ!”

Eu stiu că lui Valeriu Iftime îi pare rău că nu am facut afacerea cu Chindriş, dar acum nu am ce să mai fac cu el şi nu îl mai vreau eu. Chiar dacă mă roagă Iftime şi scade din preţ. A fugit puiul cu aţa. Vezi ce se întâmplă când te iei după impresari? Iftime nu are nicio vină, bătusem palma cu el.

Însă impresarul ăla din străinătate al lui Chindriş a stricat tot. Dar acum gata, nu am ce să mai fac cu Chindriş. Aşa a făcut cu noi şi ăla de la Sepsi. Tot din cauza impresarului a picat totul”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Cota lui Andrei Chindriş

Andrei Chindriş a fost transferat la începutul lui 2017, liber de contract, de la Universitatea Cluj. Tânărul fundaş mai este sub contract cu echipa lui Marius Croitoru până în 2022. 

Potrivit Transfermarkt, Chindriş este cotat la 1,2 milioane de euro. Sezonul trecut, el a evoluat 36 de meciuri în tricoul lui FC Botoşani şi a reuşit să înscrie 3 goluri. 

 

Afla mai multe despre: becali-chindriş-fcsb 

viewscnt
Articole similare