Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se bucură că Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare: ”Ţara mea a scăpat de el!”

Gigi Becali se bucură că Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare: ”Ţara mea a scăpat de el!”

Fotbal

Comentarii

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul său din Aleea Alexandru, patronul formaţiei FCSB, George Becali s-a declarat fericit de faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare

FCSB are un nou antrenor. Gigi Becali l-a prezentat la Palatul său din Aleea Alexandru pe Bogdan Andone, un tehnician necunoscut, care ajunge astfel în rolul de antrenor principal la (teoretic) cea mai puternică formaţie din fotbalul românesc. În conferinţa de presă susţinută miercuri, Becali a atacat, ca de obicei, şi alte subiecte în afară de fotbal.

Atunci când a comentat situaţia de la CSA Steaua şi implicarea politicului în sport, Becali a făcut o afirmaţie surprinzătoare cu privire la fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Şi acum nu mă mai uit la alte televiziuni, nici păcate nu mai fac, că nu mă mai iau de nimeni. M-am bucurat de condamnarea primită de Liviu Dragnea. Gândul meu a fost să scăpăm de el. Asta pentru că a distrus ţara. Îmi pare bine că e acolo, dar nu îmi pare bine că face puşcărie, ci pentru că a scăpat ţara mea de el” a explicat finanţatorul FCSB, în ziua în care a numit un nou antrenor principal la echipa sa.

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman”. Decizia a fost luată cu 4 voturi ”pentru” şi 1 vot ”împotrivă”. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova.

Afla mai multe despre: gigi becaliliviu dragnea 

viewscnt
Articole similare