Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se mai şi refuză: "El zice că se simte bine aici şi nu vrea să meargă la FCSB, ce pot să-i fac?"

Gigi Becali se mai şi refuză: "El zice că se simte bine aici şi nu vrea să meargă la FCSB, ce pot să-i fac?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a dezvăluit că mijlocaşul Boubacar Fofana nu îşi doreşte să se transfere la FCSB, deşi în iarnă intră în ultimele şase luni de contract cu ardelenii şi poate semna cu orice echipă.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul din Guinea şi-ar putea prelungi contractul cu Gaz Metan, anunţă Ioan Mărginean, care se plânge că jucătorii săi nu se mai pot concentra la joc din cauza ofertelor primite de la alte cluburi.

"Sunt un preşedinte necăjit, pentru că ofertele vin înainte să termin treaba, nu le mai stă capul la fotbal, se gândesc şi nu e corect un jucător aflat sub contract să îl abordezi. Am văzut doi, trei jucători care au avut o formă foarte bună, şi Buş şi Cardoso, vin ofertele la televiziune, vin ofertele în ziare, credeţi-mă că jucătorii sunt bulversaţi.

Am jucători care intră în ultimele şase luni de contract, cum e Boubacar Fofana, eu nu o să îl forţez să semneze cu noi. Dar el zice că se simte bine la Mediaş şi nu vrea să meargă la FCSB. Eu ce pot să fac decât să îl felicit şi să încerc să îl conving să prelungească cu noi", a declarat preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean.

Gaz Metan Mediaş a învins Poli Iaşi, scor 2-1

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în etapa a XXI-a a Ligii I. Formaţia lui Edi Iordănescu s-a impus prin două goluri marcate din penalti, după ce a fost condusă cu 1-0.

Pentru Poli Iaşi a deschis scorul Bălan, în minutul 55, în timp ce Gaz Metan a punctat prin Marius Constantin, în minutele 77 şi 85, ambele din penalti.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare