Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sfătuit de un fost antrenor al FCSB-ului. ”Poate ar trebui să joace mai mult, să nu fie schimbat la pauză” | EXCLUSIV

Gigi Becali, sfătuit de un fost antrenor al FCSB-ului. ”Poate ar trebui să joace mai mult, să nu fie schimbat la pauză” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Italianul Andrea Compagno nu a avut parte de cel mai bun start de sezon la FCSB din punct de vedere al eficacităţii, dar a fost lăudat de fostul său antrenor, Nicolae Dică. Acesta consideră că italianul ar merita mai mult timp de joc.

FCSB s-a impus în faţa lui Sepsi cu un spectaculos 5-2, dar nu toată lumea de la bucureşteni este în culmea fericirii.

Andrea Compagno a fost titular la Sfântu Gheorghe, dar a fost schimbat din nou la pauză. Alex Băluţă a intrat în locul lui.

În cele 45 de minute jucate cu Sepsi, italianul  nu a reuşit să marcheze aşa cum a făcut-o în etapa precedentă cu FC Hermannstadt, partidă în care a fost chiar autorul unei ”duble”.

Dică crede că Compagno ar merita mai multe şanse la FCSB

Totuşi, atacantul italian a fost lăudat de fostul său antrenor de la FCSB, Nicolae Dică. Acesta a remarcat profesionalismul de care dă dovadă jucătorul chiar şi atunci când nu este mulţumit că nu joacă suficient.

Totuşi, Dică este de părere că Andrea Compagno ar trebui să primească mai mult timp de joc la FCSB deoarece este singurul atacant de careu din lot.

”Poate ar trebui să joace mai mult, să nu fie schimbat la pauză. E singurul lor atacant, singurul număr 9 de care ai nevoie. Dacă îi aduci mingi în careu, e foarte periculos. 

Îl ştiu, e profesionist şi cu siguranţă trece peste momentele astea. Dacă nu mai răbufneşti şi tu, e clar că nu te interesează”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Compagno a jucat 13 partide pentru FCSB în acest sezon şi a însumat 771 de minute, reuşind patru goluri, toate în campionat.

Mihai Stoica: ”Orice atacant care nu marchează e clar că nu e mulţumit”

”Compagno în prima repriză a jucat aproape un minut fundaş stânga. Nu a plecat de acolo. Are o responsabilitate ieşită din comun. Asta înseamnă şcoala italiană.

Orice atacant care nu marchează e clar că nu e mulţumit. Aproape zilnic, după antrenamente, sunt la sala alături de el şi nu mi-a zis vreodată. E unul dintre jucătorii cu care îţi face plăcere să lucrezi. E extrem de serios”, afirma Mihai Stoica, zilele trecute, despre Compagno.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnonicolae dica 

viewscnt
Articole similare