Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a dat acordul! Motivul pentru care MM Stoica nu mai stă pe bancă! Revenire URIAŞĂ la FCSB + decizie de ultimă oră

Gigi Becali şi-a dat acordul! Motivul pentru care MM Stoica nu mai stă pe bancă! Revenire URIAŞĂ la FCSB + decizie de ultimă oră

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că nu va mai sta pe banca tehnică a FCSB. Oficialul era nelipsit de lângă antrenor, indiferent că acesta a fost Dică sau Teja, dar acum va lua loc în tribună.

MM Stoica şi-a motivat decizia pe baza cuvintelor grele pe care le aude pe fiecare stadion din România. Deranjat că este înjurat la fiecare meci din deplasare, Mihai Stoica a hotărât să stea la oficială. Cel puţin, asta a fost declaraţia oficială a lui MM.

Decizia lui MM? Nu prea!

Numai că, în culise, lucrurile par să stea puţin diferit. Edi Iordănescu are şanse mari să fie viitorul antrenor al FCSB, asta după ce variantele Şumudică şi Mangia au picat în ultimele zile, iar acesta i-a cerut două lucruri importante lui Becali în ceea ce priveşte organigrama: Mihai Stoica să nu stea pe bancă şi Ilie Dumitrescu să fie adus în conducerea clubului.

Becali a refuzat aducerea lui Ilie Dumitrescu pentru a nu-i lua din sarcini lui MM Stoica, dar a acceptat ca ”fratele” său să nu mai stea pe bancă. Rămâne de văzut dacă acolo va reveni Marius ”Mache” Ianuli sau dacă Becali va rămâne fără om de legătură directă cu banca tehnică.

Afla mai multe despre: mm stoicaedi iordanescu,  

viewscnt
Articole similare