Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gigi Becali şi-a dorit un jucător pe profilul lui Nemec". FCSB a făcut un alt transfer înainte ca atacantul să devină liber

"Gigi Becali şi-a dorit un jucător pe profilul lui Nemec". FCSB a făcut un alt transfer înainte ca atacantul să devină liber

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că finanţatorul Gigi Becali şi-ar fi dorit un fotbalist precum Adam Nemec, care s-a despărţit, recent, de Dinamo Bucureşti. În schimb, vicecampioana l-a adus pe Zdenek Ondrasek.

Gigi Becali îl apreciază pe Adam Nemec, cel care s-a despărţit de Dinamo Bucureşti

Cordea, Alexandru Creţu, Vucur şi Ondrasek sunt transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB. Omul de afaceri a adus fundaşi înalţi, pentru ca echipa să nu mai încaseze goluri de fazele fixe. Totuşi, el îşi doreşte fotbalişti înalţi şi în atac, iar Adam Nemec putea fi o soluţie. 

Adam Nemec s-a despărţit de Dinamo Bucureşti, după ce contractul i-a fost reziliat. Slovacul este apreciat inclusiv de Gigi Becali, care a transferat un atacant cu un profil asemănător. 

Zdenek Ondrasek a sosit la FCSB în urmă cu câteva săptămâni, înainte ca fostul vârf de la Dinamo să se despartă de echipa din "Ştefan cel Mare". 

Mihai Stoica a făcut o comparaţie între cei doi fotbalişti şi a vorbit şi despre Vucur: "Gigi şi-a dorit mereu un jucător pe profilul lui Nemec. Ondrasek nu e chiar de profilul lui Nemec, în sensul că Nemec e poate mai rafinat. Ondrasek e în urmă cu pregătirea, a venit târziu. Stipe Vucur a fost cu noi de la început, e o soluţie", a susţinut oficialul. 

FCSB nu se abate de la strategia de a folosi, preponderent, fotbalişti români: "Noi nu vrem foarte mulţi jucători străini. Ponderea trebuie să o reprezinte jucătorii autohtoni", a adăugat Mihai Stoica. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliadam nemecondrasekmihai stoica 

viewscnt
Articole similare