Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut calculele. Câţi bani speră să încaseze cu FCSB în Conference League

Gigi Becali şi-a făcut calculele. Câţi bani speră să încaseze cu FCSB în Conference League

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, aşteaptă banii din Conferencea League, acolo unde vicecampioana are cale liberă spre grupele competiţiei.

Ce aşteptări are Gigi Becali de la Conference League

FCSB, care a fost cap de serie, va evolua cu Kolos Kovalivka (Ucraina) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Pâna atunci, FCSB trebuie să treacă de Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

Un parcurs bun european i-ar permite lui Gigi Becali să se apropie de suma obţinută în schimbul transferului lui Dennis Man la Parma. 

"E un meci de fotbal, acum se întâmplă orice la un meci de fotbal. Noi suntem favoriţi, clar că suntem favoriţi. Dacă nu trecem de turul asta îţi dai seama că nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva.

Asta înseamnă să facem nişte coeficient, să îmbunătăţim coeficientul, asta înseamnă ceea ce avem nevoie pentru la anul, când o să fim în Liga Campionilor.

Să avem coeficient, să fim cap de serie, înseamnă şi bani, dacă ne calificăm şi mergem mai departe putem să ajungem chiar la 10 milioane. O victorie este 500 de mii, cam aşa ceva”, a spus Becali, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb conference league 

viewscnt
Articole similare