Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a revenit după nuntă şi s-a reapucat de treabă! OFICIAL | FCSB, mutare la care nu se aştepta nimeni: "Îi urăm bun venit!

Gigi Becali şi-a revenit după nuntă şi s-a reapucat de treabă! OFICIAL | FCSB, mutare la care nu se aştepta nimeni: "Îi urăm bun venit!

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat cooptarea fostului mijlocaş Marcel Abăluţă în staff-ul lui Bogdan Vintilă, în funcţia de antrenor secund.

"FCSB anunţă că fostul mijlocaş Marcel Abăluţă a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei noastre, urmând să îndeplinească rolul de antrenor secund.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a început deja munca la clubul nostru, participând la antrenamentul de luni după-amiază.

FCSB îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese alături de echipa noastră!", se precizează în comunicat.

O nouă mutare la FCSB: Marcel Abăluţă a bătut palma cu Gigi Becali

Marcel Abăluţă s-a născut la 13 februarie 1971, în Bucureşti şi a debutat în Liga 1 la Steaua, pe 14 aprilie 1990, într-o victorie cu 5-3 împotriva celor de la Farul Constanţa. Între 1990 şi 1992 a evoluat la Steaua Mizil, fiind transferat, la începutul lui 1993, de Petrolul Ploieşti, echipă alături de care a câştigat Cupa României, în 1995. În 1996 a ajuns la FC Argeş Piteşti, unde a jucat doar în tur, fiind transferat la Farul Constanţa, unde a jucat până în 2003 şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători. S-a retras în 2004, după un sezon petrecut la Callatis Mangalia, în liga secundă. A adunat 248 de meciuri şi 6 goluri în Liga 1, precum şi 4 partide în Cupa Cupelor (cu Petrolul Ploieşti). Ca antrenor, le-a pregătit pe FC Clinceni şi ACS Berceni din postura de principal, iar ca secund a lucrat cu Marius Baciu, Laszlo Balint, Mugur Bolohan sau Ciprian Urican.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare