Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi FCSB, TUN pe piaţa transferurilor! Super transferul care completează echipa: "E cel mai bun din ţară!"

Gigi Becali şi FCSB, TUN pe piaţa transferurilor! Super transferul care completează echipa: "E cel mai bun din ţară!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) şi, implicit, FCSB, poate da un adevărat tun pe piaţa transferurilor prin transferul lui Rachid Bouhenna (29 de ani). Căpitanul lui Sepsi e dorit de FCSB, dar şi de CFR Cluj, iar fundaşul poartă negocieri cu ambele formaţii de top din Liga 1, după cum chiar el a recunoscut. Fost jucător la FCSB şi coleg acum cu Rachid Bouhenna la Sepsi, Bogdan Mitrea (33 de ani), îl consideră pe partenerul său din centrul defensivei unul dintre cei mai buni fundaşi din România.

Gigi Becali şi FCSB, TUN pe piaţa transferurilor! Transferă un super fundaş: "E cel mai bun din ţară!"

Recent, într-un interviu acordat pentru o publicaţie din ţara sa, Rachid Bouhenna recunoştea că negociază cu ambele formaţii de top din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj. Acum, după ce campioana CFR Cluj l-a transferat pe Ben Youssef, singura variantă pentru Bouhenna e FCSB, echipa lui Gigi Becali, care are nevoie de fundaşi centrali, având doar doi de meserie în lot, pe Iulian Cristea şi pe Andrei Miron. Colegul său de la Sepsi, Bogdan Mitrea (33 de ani), fost jucător la FCSB, consideră că Gigi Becali şi fosta sa echipă ar face o super afacere dacă l-ar transfera pe Rachid Bouhenna.



"Jucător foarte bun. Are tot ce-i trebuie pentru un fundaş central modern. E puternic, tehnic, tactic ştie jocul. Am doar doar cuvinte de laudă. E profesionist, mi-a fost uşor să mă integrez cu el fiindcă are experienţă. Sunt convins. E unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară. Dacă nu cel mai bun", a spus Bogdan Mitea, conform gsp.ro.

Rachid Bouhenna a strâns 44 de meciuri la Sepsi, din vara lui 2019 şi până în prezent, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. Cu ajutorul prestaţiilor foarte bune, acesta a intrat în atenţia celor două forţe din campionatul României, FCSB şi CFR Cluj. Rămâne de văzut dacă acesta va ajunge sau nu la una dintre cele două formaţii.

Gigi Becali şi FCSB, TUN pe piaţa transferurilor! Transferă un super fundaş: Bouhenna a recunoscut că negociază cu FCSB şi CFR Cluj

Căpitan la Sepsi, Rachid Bouhenna îşi caută o echipă mai bună decât covăsnenii, după cum a spus chiar el înt-un interviu acordat pentru presa din Algeria. Fundaşul finalistei Cupei României îşi doreşte o nouă provocare în carieră, la un nivel mai mare decât Sepsi Sf. Gheorhge. După transferul lui Ben Youssef la CFR Cluj, pista cea mai apropiată de Bouhenna rămâne FCSB, dar e de urmărit dacă părţile vor ajunge la un acord, la finele negocierilor.

"Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat pentru presa din ţara sa natală, Algeria.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului Rachid Bouchenna în acest moment, potrviti site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat apărătorul algerian în cariera de profesionist, Cupa Algeriei cu MC Algiers, în 2016
  • 2021 - Rachid Bouhenna mai are contract cu Sepsi Sf. Gheorghe până la finalul sezonului 2020/2021

Afla mai multe despre: gigi becali transfer rachid bouhenna fcsbfcsb transfer rachid bouhenna gigi becaligigi becali tun transfer rachid bouhennafcsb transfer rachid bouhenna 

viewscnt
Articole similare