Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali şi Giovanni Becali, din nou braţ la braţ. Verii pregătesc revitalizarea FCSB! Planul de zeci de milioane de euro pus la cale

Gigi Becali şi Giovanni Becali, din nou braţ la braţ. Verii pregătesc revitalizarea FCSB! Planul de zeci de milioane de euro pus la calegalerie foto

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali este din nou aproape de Gigi Becali, vărul său. Cel mai influent agent din fotbalul românesc pare să câştige din nou prim planul în Liga 1.

După doi ani şi 9 luni departe de fotbal, Giovanni Becali îşi reface încet, dar sigur, influenţa în fotbalul autohton. Vărul lui Gigi Becali a pus deja mâna pe cei mai importanţi jucător din lotul FCSB-ului, iar acum s-a implicat in transferul lui Cristi Manea.

Tănase şi Coman fotbaliştii pe care verii Gigi Becali şi Giovanni Becali vor încerca să obţină cei mai mulţi bani

Cristi Manea a fost adus în această vară la FCSB. Fundaşul dreapta este transferat doar sub formă de împrumut de la Apollon, dar Gigi Becali a avut grijă să includă o clauză de reziliere de 2 milioane de euro pentru a-l putea transfera definitiv. Intenţia patronului de la FCSB este să-l vândă apoi  pe fundaşul în vârstă de 22 de ani pentru o sumă de 2-3 ori mai mare. Un detaliu care nu pare deloc imposibil, dacă ţinem cont de vânzările fotbaliştilor de la FCSB din ultimii ani. Situaţia lui Manea este complicată, drepturile sale fiind împărţite în mai multe părţi. Gigi Becali este sigur însă că îl poate convinge pe fotbalist să se alăture 100% proiectului comun cu Giovanni.

Manea este cotat la 4 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. Florinel Coman este evaluat la 3.5 milioane de euro, iar Florin Tănase la 3 milioane de euro. Ei sunt fotbaliştii pe care Gigi Becali şi Giovanni Becali sunt convinşi că pot obţine 50 de milioane de euro.

Patronul FCSB a recunoscut deja că a refuzat 8 milioane de euro pentru Florinel Coman şi a început atacurile la Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale, care nu l-a convocat pe "Mbappe" pentru partidele cu Spania şi Malta. Surse din apropierea patronului susţin că Gigi Becali este ferm convins că poate obţine 20 de milioane de euro pentru fotbalistul său.

Vărul Giovanni, mult mai realist şi mai bine ancorat la realitatea din lumea fotbalului, nu are aceleaşi aşteptări, dar şi el simte că Florinel este cel mai bun produs de export al FCSB. Verii Becali speră ca "şeptarul" FCSB-ului să fie marea lovitură: pentru Gigi, un adevărat tun financiar, pentru Giovanni tunul care îi permite să revină cu surle şi trâmbiţe într-o lume a fotbalului în care prietenii săi, Pini Zahavi, Mino Raiola sau Jorge Mendes se lăfăie.

Florin Tănase este un alt jucător pe care FCSB vrea să-l vândă pe bani mulţi. Este nevoie pentru asta ca Tănase să devină titular în echipa naţională, la fel ca şi Florinel Coman. Situaţia lui Dragoş Nedelcu este puţin mai complicată pentru că mijlocaşul semnase cu Pietro Chiodi, omul pe care Giovanni îl cunoaşte atât de bine şi căruia Hagi i-a dat exclusivitate la Viitorul Constanţa, după cum scria Gazeta Sporturilor.

Dennis Man este cel mai bine cotat jucător din lotul FCSB. El nu aparţine însă de Giovanni Becali, care, susţin zvonurile, ar fi incercat deja să-l tragă de partea sa. Man a fost ferm pe poziţii până acum, dar dacă Giovanni Becali îi va aduce lui Gigi Becali un contract bun pentru Man cu o sumă considerabilă, pare greu de crezut că patronul FCSB-ului nu va ceda principiilor.

"Şi-a recăpătat cheful de afaceri, de impresariat şi încearcă să redobândească o poziţie importantă", explica o persoană din fotbal care a avut contact cu impresarul, pentru Gazeta Sporturilor

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe