Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali spune că ar fi putut să o salveze pe Dinamo, dar există o problemă: ”Poate că totuşi îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro”

Gigi Becali spune că ar fi putut să o salveze pe Dinamo, dar există o problemă: ”Poate că totuşi îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că ar putea să o ajute pe Dinamo să-şi ia licenţa, însă niciun jucător din Ştefan cel Mare nu l-a impresionat.

Ionuţ Negoiţă a anunţat că Dinamo riscă să se desfiinţeze dacă în două săptămâni nu face rost de 180.000 de euro. Banii sunt necesari pentru achitarea unor datorii, care să-i permită lui Dinamo să-şi ia licenţa pentru sezonul viitor. Gigi Becali spune că ar fi putut să-şi ajute marea rivală, însă nu prea ar avea ce să cumpere de la ei:
”Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuşi îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro ca să primească licenţa, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei. Nu vreau niciun fotbalist de acolo, nici măcar pe portarul lor italian”, a declarat Becali pentru ProSport.

Nici Cristi Borcea nu vrea să mai revină la Dinamo

Fostul acţionar al lui Dinamo a ieşit din închisoare, dar nu vrea să mai investească la Dinamo, spune Gigi Becali. Patronul FCSB-ului susţine că Borcea suferă din cauza situaţiei în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare, însă vrea să stea departe de această situaţie:
”Aşa au făcut suporterii de la Rapid şi cu George Copos! Se duceau după el pe la Tribunal cu colivă şi cruci, iar Rapidul unde s-a dus? Faliment! Chiar dacă îl doare pe Borcea unde a ajuns Dinamo, totuşi nu se mai bagă. Eu aşa ştiu. Şi cred că la fel gândeşte şi Badea”, a mai spus Gigi Becali. 
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare