Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, super încântat de ultimul transfer: "Este exact mijlocaşul pe care mi-l doream" Cine este însă cel mai apreciat jucător din lot

Gigi Becali, super încântat de ultimul transfer: "Este exact mijlocaşul pe care mi-l doream" Cine este însă cel mai apreciat jucător din lot

FCSB

Comentarii

Patronul vicecampioanei a lăudat jocul lui Ionuţ Vînă, cel care a evoluat pentru prima oară la FCSB, în confruntarea împotriva echipei antrenate de Costel Enache.

Dacă după primul meci al sezonului l-a remarcat pe Oaidă, acum Gigi Becali a scos în evidenţă evoluţia lui Vînă.  

"Căutam un mijlocaş central aşa cum îmi place mie, uite că e Vînă, tot timpul mi-a plăcut de el, l-am luat şi aseară m-a încântat. E exact mijlocaşul pe care îl doresc, l-am sunat şi i-am zis, vii să iţi măresc salariul. Când l-am luat am întrebat dacă poate juca fundaş stânga, pe mine mă interesa mijlocul terenului, acum nu mă mai gândesc să il mut de acolo" a fost reacţia lui Gigi Becali într-o intervenţie la Pro X. 

Dar Vînă nu este nici pe departe favoritul patronului. Florin Tănase culege toate laudele. 

"Tănase este la ora asta cel mai bun jucător român, e mai bun şi decât Coman, ca toţi din lot. Probabil că are Contra ceva împotriva stelei, nu mă intereseaza ce face Contra, Tănase este trei clase peste Coman şi Man, trage echipa dupa el. Să vă uitaţi ce face el în timpul jocurilor, o să îi fac 25.000 de euro salariu ca să nu mai plec" a mai adăugat patronul FCSBului. 
 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliionuţ vînăflorinel comandennis manflorin tănase 

viewscnt
Articole similare