Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, transferul suprem la o sfertfinalistă Champions League! Şedinţă decisivă a şefilor clubului pentru vedeta FCSB care poate intra în istorie

Gigi Becali, transferul suprem la o sfertfinalistă Champions League! Şedinţă decisivă a şefilor clubului pentru vedeta FCSB care poate intra în istorie

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are motive de bucurie, dar şi de speranţă că va reuşi să facă următorul transfer important din fotbalul românesc. În ultima perioadă, Parma a fost echipa care a făcut o ofertă pentru Dennis Man, dar destinaţia fotbalistului de la FCSB poate fi alta. Presa din Turcia a anunţat că oficialii lui Fenerbahce s-au întâlnit pentru a discuta despre jucătorul antrenat de Toni Petrea.

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte în această perioadă, întrucât pretenţiile sale în privinţa transferurilor nu au fost îndeplinite. Dennis Man a fost dorit în Serie A, dar diferenţa a fost de câteva milioane de euro, în timp ce Olimpiu Moruţan ar fi putut pleca în zona Golfului, conform informaţiilor oferte de finanţatorul FCSB. Totuşi, jucătorii de la FCSB continuă să fie monitorizaţi. 

Fosta sfertfinalistă Champions League, Fenerbahce, din nou în cursa pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB

Dennis Man e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri marcate, iar forma din ultimele sezoane şi potenţialul pe care-l are le-au făcut pe cluburile din străinătate să-şi îndrepte atenţia către fotbalistul de la FCSB. Până în acest moment, nicio echipă nu a oferit 15 milioane de euro, cât a cerut Gigi Becali în schimbul fotbalistului său. 

Parma a fost ultima echipă care a transmis o ofertă de 12 milioane de euro, dar Dennis Man nu a plecat de la FCSB. Clubul din Serie A avea timp până pe 15 ianuarie să mărească oferta, dar nu a revenit. 

Totuşi, viitorul lui Dennis Man ar putea fi în Turcia, la Fenerbahce. Deşi clubul turc a fost refuzat în trecut de Gigi Becali, se pare că a revenit asupra interesului pentru fotbalistul de la FCSB. 

Recent, publicaţia Fotospor.com a dezvăluit că o întâlnire importantă a avut loc la nivelul conducerii lui Fenerbahce, iar Dennis Man a fost pe agenda turcilor. Jurnaliştii sursei citate au susţinut că directorul sportiv al lui Fenerbahce, Emre Belözoğlu, a avut o întâlnire cu conducerea şi au discutat despre fotbalistul de la FCSB, Dennis Man. 

Gigi Becali, în cărţi pentru a realiza transferul lui Dennis Man

Fenerbahce, club de tradiţie din Turcia, fostă sfertfinalistă Champions League şi semifinalistă Europa League, nu e la prima tentativă de a-l transfera pe Dennis Man. Prima ofertă pentru Gigi Becali a fost de 5 milioane de euro plus 15% dintr-un următor transfer, dar finanţatorul FCSB a refuzat. 

De această dată, Fenerbahce trebuie să bage adânc mâna în buzunar, dacă îl doreşte pe Dennis Man. În acest moment, fosta campioană a Turciei îi are pe postul lui Dennis Man pe Enner Valencia, Ferdi Kadioglu, Nabil Dirar. 

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA Arad şi a reuşit 49 de goluri şi 29 de pase decisive în 143 de meciuri. 

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...