Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali voia să-l vândă cu 50.000.000 de euro, iar acum e rezervă. ”Trebuie să lupte” | EXCLUSIV

Gigi Becali voia să-l vândă cu 50.000.000 de euro, iar acum e rezervă. ”Trebuie să lupte” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, i-a transmis unt mesaj clar lui Octavian Popescu (20 de ani): ori îşi ridică nivelul de joc, ori rămâne pe banca de rezerve.

Ultimele transferuri şi evenimente de la FCSB l-au plasat pe Octavian Popescu, cel pentru care Gigi Becali spera să obţină zeci de milioane de euro, într-o postură ingrată, de rezervă.

Tavi Popescu, de la mare speranţă la rezervă

Florinel Coman nu poate fi scos din flancul stâng, deoarece se află într-o formă foarte bună, iar în dreapta Tavi nu are acelaşi randament, însă acolo se descurcă mult mai bine David Miculescu.

În acelaşi timp, aducerea lui Damjan Djokovic la echipă i-a blocat titularizarea şi l-a mijlocul terenului, acolo unde mai activa, ocazional, ca ”inter”.

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că Tavi Popescu va trebui să tragă tare în continuare, dacă va dori să mai fie titular la FCSB.

Octavian Popescu va trebui să lupte pentru titularizare, la momentul acesta, cu cel mai bun prieten al lui, David Miculescu.

Asta nu e o problemă, pentru că sperăm să avem cât mai multe meciuri şi atunci vom apela la rotaţie.

După meciul cu Dinamo, jucăm în Bulgaria, apoi la Galaţi. E clar că nu putem juca cu aceiaşi jucători.

Nu ştim ce se va întâmpla cu Olaru şi cu Coman, dacă îi vom recupera”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

50 de milioane de euro cerea Gigi Becali

În urmă cu aproximativ un an, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, declarat că aşteaptă 50 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, altfel nu este dispus să-l cedeze.

Să-l ia. Să dea 50 de milioane de euro. Voi râdeţi. Eu cer 50 de milioane de euro ca sa nu-l dau. (n.r. - Giovanni Becali îl vede cotat la 25 de milioane de euro) E ceea ce crede el. Să încerce, să vedem dacă se face. Giovanni crede bine cu 25 de milioane, dar eu fac ceea ce vreau eu”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: octavian popescudavid miculescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare