Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gigi Becali vorbea mai mult cu românii". Geraldo Alves şi-a amintit despre perioada tumultoasă de la FCSB: "Nu aveam linişte. Asta mi-a plăcut la Becali" EXCLUSIV

"Gigi Becali vorbea mai mult cu românii". Geraldo Alves şi-a amintit despre perioada tumultoasă de la FCSB: "Nu aveam linişte. Asta mi-a plăcut la Becali" EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul fundaş al lui FCSB, Petrolul şi Astra, Geraldo Alves (39 de ani), şi-a amintit de perioada petrecută la FCSB, dar şi despre cum se comporta finanţatorul Gigi Becali cu jucătorii echipei.

Geraldo Alves: "Gigi Becali vorbea mai mult cu români"

"Cred că am avut 10 sau 11 antrenori şi 120 de jucători diferiţi. Toja, portarul, Gardoş, Abrudan, Surdu, Tănase, Bănel, Tătăruşanu, Stanca, Zapata, Kapetanos. Aveam jucători foarte buni, dar nu aveam linişte. Niciun jucător nu a stat mai mult de trei luni. Au fost şi Piţurcă, Dumitrescu, Ilie Stan, Edi Iordănescu, Levy, Cârţu, Stoichiţă. Au fost câţiva jucători străini, care după o lună, două au plecat, au venit de la Urziceni, de la Craiova, de la Timişoara", şi-a amintit Geraldo Alves, într-un interviu acordat Telekom Sport. 

Fostul fotbalist portughez susţine că Gigi Becali a fost corect eu el, dar că finanţatorul avea o relaţie mai apropiată cu fotbaliştii români: "El venea şi vorbea mai mult cu românii, a fost mereu corect cu mine şi dacă spunea la televizior ceva, eram obişnuit din alte ţări. Dânsul plăteşte şi poate să vorbească ce vrea el. Noi, ca jucători, trebuie să fim obişnuiţi cu critici de la oricine. 

Un lucru care mi-a plăcut, că e sincer şi vorbeşte faţă în faţă. Spune ce gândeşte despre tine. Dacă nu înţelegi că ai greşit, îţi spune motivele. El chiar spune şi tu ca jucător trebuie să înţelegi. E bine să iei partea constructivă, nu pe cea distructivă. Acolo e problema când te critică lumea. Noi picăm", a spus fostul fundaş central. 

Geraldo Alves, unul dintre cei mai buni străini din fotbalul românesc

Geraldo Alves a agăţat ghetele în cui la finalul sezonului 2016-2017, după ce şi-a petrecut în România ultimii ani din cariera de fotbalist. Mai întâi, fostul fundaş lusitan a jucat pentru FCSB, în perioada 2010-2012.

Alături de FCSB, „Jerry” a reuşit să câştige un trofeu, Cupa României, în 2011, după o finală cu Dinamo. După perioada FCSB, pentru Geraldo a evoluat doi ani la Petrolul şi doi ani la Astra, echipa din Giurgiu fiind ultima din cariera portughezului cu care a şi câştigat singurul titlu din România, în 2016. 

Afla mai multe despre: geraldo alvesfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare