Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să o mute pe FCSB. Pe ce stadion nou şi-ar dori să joace: "Eu acolo vreau. Am trei stadioane acum"

Gigi Becali vrea să o mute pe FCSB. Pe ce stadion nou şi-ar dori să joace: "Eu acolo vreau. Am trei stadioane acum"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că şi-ar dori ca echipa sa să-şi dipute meciurile pe noua arenă de la Arcul de Triumf. Până să afle un răspuns, omul de afaceri are certitudinea că echipa antrenată de Dinu Todoran va evolua pe Arena Naţională.

Pe ce stadion va juca FCSB în noul sezon

Vicecampioana şi-a disputat meciurile din play-off la Giurgiu, după ce nu a mai putut sta pe Arena Naţională. Gigi Becali a anunţat că are trei variante, iar cea mai realistă pare a fi Arena Naţională. 

De asemenea, finanţatorul a vorbit şi despre Stadionul Steaua, acolo unde FCSB nu are loc: “Să văd dacă mă conving ei pe mine să joc eu în Ghencea, să vedem de unde o să îşi scoată banii pentru că stadionul ăla e făcut din bani publici, dacă fac asociaţie privată ei trebuie să plătească acolo.

Credeţi că CSA nu trebuie să plătească acolo? Vă înşelaţi. Nu pot face tarif preferenţial că e din bani publici, dacă fac aşa ceva facem reclamaţie şi vedem avantajele care sunt”, a dezvăluit Gigi Becali la emisiunea Realitatea Sportivă. 

FCSB revine pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al României: “Nu am avut nicio discuţie, dar am înţeles că generalii vorbesc între ei că trebuie să îl roage pe Becali să joace că nu pot să susţină investiţia. Eu vreau să joc la Arcul de Triumf. Nu mai vreau scandal, eu am trei stadioane acum. O să jucăm pe Arena Naţională, o să izbucnească preţurile la jucători în şase, şapte luni, oamenii au dragoste de fotbal”, a mai indicat patronul celor de la FCSB. 

  • FCSB s-a mutat de pe Arena Naţională, după ce pe cel mai mare stadion al ţării au început pregătirile pentru EURO.
  • Federaţia Română de Rugby a făcut presiuni ca arena de la Arcul de Triumf să rămână doar al rugby-ului. 
  • FCSB are interzis pe Stadionul Steaua, acolo unde vor juca "militarii".

Într-o discuţie cu fanii, managerul general Mihai Stoica a vorbit despre "casa" echipei şi s-a arătat iritat că FCSB a fost alungată de pe trei stadioane: "E jenant ce se întâmplă în ţara asta şi nimeni nu răspunde", a susţinut oficialul.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadion fcsbfcsb arena nationalafcsb arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare