Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu, savuros când a fost întrebat cum a învins-o pe Craiova: ”A fost matematică, dar şi logică!”

Gigi Mulţescu, savuros când a fost întrebat cum a învins-o pe Craiova: ”A fost matematică, dar şi logică!”

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu a primit cadou o victorie cu CS U Craiova, scor 1-0, în ziua în care şi-a serbat onomastica. Antrenorul Astrei a explicat cum a reuşit să o învingă pe CS U Craiova, despre care spune că are un lot foarte valoros.

Gigi Mulţescu a reuşit prima sa victorie la Astra, cu 1-0 cu CS U Craiova. Este şi prima victorie pentru Astra în play-off. Gigi Mulţescu spune că a studioat foarte mult adversarul şi a încercat să-i blocheze punctele tari. Antrenorul Astrei a schimbat inclusiv sistemul de joc:

”Pentru mine, cel mai frumos cadou a fost această victorie. Nu putea ceva mai frumos. E o victorie cu Craiova, care e o forţă... acum a devenit o forţă în fotbalul nostru. Are şi un lot foarte valoros. A început să se apropie de Steaua, cu o echipă în teren, una pe margine şi una în tribună. Ce rezerve au avut... Cu atât mai mult a fost victoria frumoasă, pentru că a trebuit să învingem un asemenea adversar, care aţi văzut ce au făcut cu Botoşani şi cu... Sigur că am fost foarte rezervaţi, dar i-am studiat foarte bine, ştiam modul de a acţiona şi sistemul lor era foarte cunoscut, pentru că i-am văzut de atâtea ori. (n.r. că a schimbat sistemul şi a jucat în oglindă) Da, să văd dacă mă pricep şi eu să antrenez sistemul italienesc. Se pare că am reuşit să-l învăţ. Una peste alta, am reuşit să-i blocăm şi au reuşit să plece cu mingea de foarte multe ori. I-am obligat să joace lung şi duelurile le-am câştigat noi. A fost şi matematică aici, şi logică”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Telekom Sport.

Antrenorul Astreai a dezvăluit că patronul Ioan Niculae a venit în vestiar după meci şi le-a promis jucătorilor prime pentru această victorie. De asemenea, le-a transmis că îşi vor primi şi salariile restante: ”A fost domnul Niculae în cabină, după meci, a promis nişte prime pentru acest meci şi că va plăti restanţele. A fost mare bucurie şi la bucurie se dezleagă buzunarele mai uşor”.

Afla mai multe despre: gigi multescuastraliga 1cs u craiova 

viewscnt
Articole similare