Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a dat lovitura! L-a semnat pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români

Giovanni Becali a dat lovitura! L-a semnat pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali a obţinut semnătura lui Atanas Trică, internaţional român de doar 19 ani.

Lovitură dată de Giovanni Becali! Pe cine a semnat cunoscutul impresar

Nepotul legendarului Ilie Balaci vrea mai mult de la cariera sa, motiv pentru care a considerat că trecerea la firma de impresariat a lui Giovanni Becali este cea mai bună alegere.

Fotbalist al celor de la Universitatea Craiova, Atanas Trică a fost împrumutat în Liga 2, la CS Tunari, dar şi aici are probleme în a se impune.

De altfel, până în vară, atacantul este sub contract cu firma Invicti Group, urmând ca apoi să fie direcţionat în carieră de celebrul Giovanni Becali. Trică jr. este component al naţionalei U20, pentru care a debutat în 2023.

  • Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Alexandru Cicâldău, Octavian Popescu, Ştefan Târnovanu şi Valentin Mihăilă sunt cei mai scumpi jucători din portofoliul Becali Sport.

Giovanni Becali a numit cel mai mare fotbalist din toate timpurile: „El va fi mereu numărul 1 pentru mine!”

Giovanni Becali a fost pus să aleagă cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Celebrul impresar a oferit un răspuns hotărât şi a ţinut să detalieze motivele alegerii sale. În opinia lui Giovanni Becali, cel mai bun fotbalist din istorie este Diego Armando Maradona. Ca argumente, Don Giovanni a explicat că niciun alt fotbalist nu a reuşit să se apropie de talentul uriaş avut de fotbalistul argentinian, mai ales că influenţa sa în afara terenului de fotbal a fost uriaşă, în special la Napoli.

„Pentru mine numărul unu este Maradona! El la antrenament avea 25.000 de spectatori! L-am văzut live pe Maradona. După care urmează mai mulţi: Messi, Ronaldo, Ronaldinho, dar numărul unu este Maradona şi îţi spun şi de ce. La Napoli cel mai important sfânt este San Gennaro. Acum este San Diego. Stadionul din Napoli îi poartă acum numele lui Maradona.

El la Napoli putea să vină cu 20 de valize şi nu-l controla nimeni. Nu aveai voie să te atingi de Maradona. Un geniu a fost, păcat că nu a trăit mai mult. Uită-te la Messi, ca o comparaţie. Are o viaţă extraordinară şi în afara terenului”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Afla mai multe despre: giovanni becaliatanas tricafotbal 

viewscnt
Articole similare