Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali are o slăbiciune pentru un jucător de la FCSB: „Pentru el aş face orice, aş cheltui bani de la mine pentru cazare!”

Giovanni Becali are o slăbiciune pentru un jucător de la FCSB: „Pentru el aş face orice, aş cheltui bani de la mine pentru cazare!”

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a dat din casă şi a lăsat de înţeles că are o slăbiciune pentru Florin Tănase, jucătorul pe care îl împresariază de ani buni.

După un sezon încheiat cu 24 de goluri marcate în Liga 1, Florin Tănase e la mare căutare!

A recunoscut-o, în direct, chiar impresarul său Giovanni Becali.

„Alte transferuri - Transferurile se defăşoară pe perioadă lungă. Mai sunt săptămâni. Asta e meseria, chiar şi cu jucători pe mai puţine milioane de euro. Pentru Florin Tănase aş face orice, aş cheltui bani de la mine pentru cazare, pentru orice.

E prezentat peste tot din America până în Asia şi Africa. Sper să se întâmple ceva până pe 15 septembrie. Preţul lui e fixat la 5 milioane de euro. Au fost tentative de 3.6, 3.8 milioane de euro, chiar patru”, a declarat Giovanni Becali, în direct, la Realitatea TV.

După un sezon încheiat cu 24 de goluri marcate în Liga 1, pe numele lui Florin Tănase

Florin Tănase (26 de ani) a înregistrat cifre foarte bune în sezonul recent încheiat de Liga I, astfel că, pe numele căpitanului de la FCSB, au ajuns diverse oferte.

  • 4,5 milioane de euro este suma cerută de Gigi Becali pentru Tănase

Mijlocaşul a avut ofertă şi din Emiratele Arabe Unite, de la Al Ain, însă Becali a refuzat să îl dea în schimbul sumei de patru milioane de euro.

Evoluţiile excelente pe care le-a avut, au făcut ca Tănase să fie pe lista unor cluburi precum Anderlecht, Olympique Marseille, Sampdoria, Başakşehir şi New York City!

Florin Tănase are ofertă din MLS! Americanii şi-au manifestat interesul

Afla mai multe despre: florin tanasegiovanni becalifcsb 

viewscnt
Articole similare