Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray! "Împăratul" Terim, cucerit de jucător: "De asta îl place!" | EXCLUSIV

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray! "Împăratul" Terim, cucerit de jucător: "De asta îl place!" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali a comentat transferul lui Alexandru Cicâldău (24 de ani) la Galatasaray şi a povestit cum au decurs negocierile dintre turci şi echipa lui Mihai Rotaru.

Giovanni Becali, despre cum a ajuns Cicâldău la Galatasaray: "Fatih Terim îl place!"

Galatasaray a anunţat oficial transferul lui Cicâldău, care a semnat până în 2026, iar Giovanni Becali are încredere că fotbalistul român o poate ajuta pe Galata să revină în topul fotbalului turc şi european. În direct la Sport Report, Becali a dezvăluit cum au decurs tratativele şi ce i-a spus Fatih Terim despre fostul jucător al Craiovei.

"Nicio medalie, asta e meseria pe care o fac. Am auzit, m-a informat un scouter că Galata are o părere foarte bună despre Cicâldău. M-au căutat, m-au chemat la discuţii, s-au întâlnit cu domnul Rotaru. Au fost tratative foarte lungi. Mi se pare corectă pentru că suntem în pandemie. Pentru fotbalul nostru, unde suntem noi...

Cicâldău e un box-to-box. Când l-am prezentat lui Fatih Terim... La Galata nu se mai dă numărul 10. Fatih Terim mi-a spus că îi place că e box-to-box, ară terenul, dar dă şi goluri. Face şi faza de apărare, are şi assist-uri. E un jucător cuminte, cu mentalitate care arată mai mult a modestie decât a bucurie.

Cu ajutorul lui Cicâldău, Galatasaray poate să revină unde a fost. Fatih Terim mi-a spus că acum Galata nu e echipă de Liga Campionilor acum. Cicâldău poate să devină o afacere de 10-11 milioane de euro", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Alexandru Cicâldău, transfer de 6,5 milioane de euro la Galatasaray

Alexandru Cicâldău este noul jucător al formaţiei Galatasaray Istanbul. Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă seară, că Alexandru Cicâldău a semnat un contract pe cinci ani, cu clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Înţelegerea este valabilă începând din sezonul 2021/2022. ”Bine ai venit la Galatasaray, Alexandru Cicâldău!”. Aşa îl întâmpină turcii pe fotbalistul român, care este prezentat şi în câteva imagini video din ultimele sale sezoane în Liga 1.

Afla mai multe despre: giovanni becalitransfercicaldaugalatasarayfatih terim 

viewscnt
Articole similare