Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Girona - Betis. Se anunţă spectacol între două dintre revelaţiile sezonului în Spania

Girona - Betis. Se anunţă spectacol între două dintre revelaţiile sezonului în Spania

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Girona - Betis Spania 13.04.2018. Un duel ce se anunţă spectaculos, între două echipe bune din La Liga, cel puţin în acest sezon. Atât Betis, cât şi Girona fac o stagiune peste aşteptări.

Ponturi pariuri Girona - Betis Spania 13.04.2018

Momentul foarte bun al celor de la Girona a fost stopat în urmă cu trei etape de Real Madrid. Victoria cu 6-3 a galacticilor şi-a pus amprenta pe echipa lui Pablo Machin, care în ultimele două etape a mai câştigat un singur punct. Îngrijorătoare este slăbiciunea defensivă arătată de Girona în această perioadă. Echipa a primit nu mai puţin de 12 goluri în cele trei etape. Pe teren propriu, Girona s-a dovedit o adevărată forţă. De la mijlocul lui decembrie nu a mai pierdut niciun meci pe teren propriu. Au fost şase victorii consecutive, în care echipa nu a primit niciun gol şi a marcat 15, şi o remiză. Girona a pierdut ultimele trei dueluri directe cu Betis disputate pe teren propriu.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Girona - Betis Spania 13.04.2018

Fosta echipă a lui Alin Toşca a urcat în zona cupelor europene după o serie de patru victorii consecutive. Deportivo Alaves, Espanyol, Getafe şi Eibar au fost victimele echipei lui Quique Setin. În cele patru etape menţionate, Betis a bifat trei victorii fără gol primit. A încasat un singur gol în această perioadă şi a marcat nouă. Betis are patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate în deplasare. Singurul pas greşit a fost în meciul cu Valencia, scor 0-2. Quique Setin nu se va putea baza pe Jordi Amat în această partidă, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. I se adaugă Feddal şi Adan, accidentări mai vechi.

Echipele probabile

Girona (4-3-3): Bono - Espinosa, Juanpe, Ramalho - Maffeo, Pons, Granell, Mojica - Portu, Stuani, Garcia

Absenţi: Suarez, Planas

Betis (4-3-3): Gimenez - Barragan, Mandi, Bartra, Firpo - Guardado, Garcia, Ruiz - Joaquin, Leon, Boudebouz
Absenţi: Feddal, Adan, Amat

Girona - Betis GG @ 1.65

Afla mai multe despre: gironabetisla ligaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare