Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giurgiuvenii sar la gâtul CCA după ce Colţescu a fost delegat la finala Cupei României

Giurgiuvenii sar la gâtul CCA după ce Colţescu a fost delegat la finala Cupei României

Fotbal

Comentarii

Oficialii Astrei au ieşit la atac după ce Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege la finala Cupei României pe Sebastian Colţescu. Giurgiuvenii se aşteaptă ca arbitrul să facă jocurile în favoarea Craiovei.

”Din start, clubul nostru doreşte să asigure întreaga suflare fotbalistică de buna credinţă privind calitatea şi moralitatea arbitrilor români, aşa cum am susţinut tot acest sezon.

Tocmai de aceea, credem că este inoportună şi forţată presiunea privind delegarea centralului Sebastian Colţescu la finala Cupei României de sâmbătă! În condiţiile în care îl vedem pe acesta în lojele arenei din Craiova, la meciurile celor de la CSUC, adversar care aşteaptă un singur  rezultat pentru a se califica în Europa sau prezent la omologarea arenei ca reprezentant al fotbalului doljean,  suntem convinşi că există o presiune suplimentară, la care Colţescu nu trebuie supus. 

Sperăm că în  fotbalul românesc ierarhiile  se joacă doar pe teren şi aşa va fi şi sâmbătă în finala cu Viitorul! Cine merită (doar)pe teren, să reprezinte România! Dacă am fi mers în Europa după clasamentul bugetelor, atunci, Astra ar fi trebuit să nu se prezinte cu Lyon, West Ham sau Roma...”, au transmis cei de la Astra Giurgiu.

Astra - Viitorul, finala Cupei României e sâmbătă, ora 20:00 ÎN DIRECT la Telekom Sport 3. 

Astra Giurgiu mamifestă un interes crescut pentru Cupa României, deoarece doar câştigarea trofeului le aduce fotbaliştilor pregătiţi de Costel Enache participarea în Europa League. În cazul în care Viitorul va triumfa în finală, formaţia care va merge în Europa va fi Universitatea Craiova, ocupanta locului patru în clasamentul Ligii 1.

Afla mai multe despre: astraccascandal astra 

viewscnt
Articole similare