Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Marian Aliuţă: ”Când jucam fotbal, am simţit că Dumnezeu mi-a dat pe pământ o parte din rai!”

Give me 5 cu Săbău | Marian Aliuţă: ”Când jucam fotbal, am simţit că Dumnezeu mi-a dat pe pământ o parte din  rai!”galerie foto

Special

Comentarii

Marian Aliuţă a răspuns invitaţiei lui Alexandru Săbău şi a onorat rubrica ”Give me 5” de pe site-ul www.telekomsport.ro. A ieşit un interviu extrem de interesant, pe care îl puteţi citi mai jos.

Personalităţi din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe site-ul www.telekomsport.ro. Fostul fotbalist de la Steaua şi Sakhtar Doneţk, Marian Aliuţă, s-a alăturat iniţiativei şi a răspuns celor cinci întrebări.

Give me 5 cu Săbău | Marian Aliuţă

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Marian Aliuţă?

Marian Aliuţă: Nu ştiu dacă este aşa. Ce să spun...pentru mine este o perioadă frumoasă, doar pentru că stau foarte mult cu familia. Sincer, nu am resimţit şi am încercat să o iau ca pe o vacanţă această perioadă dificilă din viaţa noastră!

2. Cum îţi petreci timpul?
Marian Aliuţă: Joc table, tenis de picior în curte, fac şi sală că am bandă şi tot ce îmi trebuie, filme şi mi-am creat un loc în foişor unde merg văd la o cafenea (aici fumez o narghilea în fiecare zi )

3. De ce îţi este cel mai tare dor?
Marian Aliuţă:  Mereu îmi va fi dor de fotbal ... jucând am simţit că trăiesc în paradisul meu! Fotbalul cu spectatori! Iar eu jucând, am simţit că Dumnezeu mi-a dat pe pământ o parte din rai!

4. Cât de mult ţi a fost afectată afacerea?
Marian Aliuţă:  Acum nu putem face o evaluare. Cert este că va fi o perioadă grea şi orice domeniu pare să fie afectat astăzi

5. Alege trei meciuri din cariera ta pe care ai vrea sa le vezi in această perioadă în care stai acasă...
Marian Aliuţă: Lazio-Shakhtar, când a avut Lazio cea mai bună echipă, meci din Uefa Champions League. Apoi, Dinamo Kiev - Shakhtar, când am câştigat campionatul şi Dinamo - Steaua, când am câştigat la ei în ”groapă”, 2-4.  

Afla mai multe despre: marian aliuţăalexandru săbău 

viewscnt
Articole similare