Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Viorel Moldovan despre coronavirus şi meciurile pe care vrea să le revadă în această perioadă: ”Dumnezeu ne încearcă!”

Give me 5 cu Săbău | Viorel Moldovan despre coronavirus şi meciurile pe care vrea să le revadă în această perioadă: ”Dumnezeu ne încearcă!”

Special

Comentarii

Începând de astăzi, www.telekomsport.ro şi Telekom Sport vă propun o rubrică nouă: Give me 5 cu Alexandru Săbău.

Personalităţi din lumea fotbalului vor răspunde în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Sâmbătă, unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naţionale, actualul antrenor al Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovean inaugurează rubrica.

El a răspuns celor cinci întrebări adresate de Alexandru Săbău şi a atins atât subiecte din actualitate, cât şi câteva detalii picante, care vor face deliciul microbiştilor din România.

Give me 5 cu Săbău | Astăzi, Viorel Moldovan

1. Cum gestionează un antrenor situaţia actuală cu pauza aceasta de antrenamente şi meciuri?

Viorel Moldovan: Sunt destul de liniştit şi aştept împreună cu familia vremuri mai bune. Profit să zicem de această situaţie nefericită în care ne aflăm, să redescopăr anumite valori pe care poate le-am neglijat, valori care nu au nimic în comun cu fotbalul, care chiar dacă îmi lipseşte este pe locul 2 în momentul de faţă si nu este atât de important ţinând cont de situaţia actuală. Sunt optimist şi cred că vom depăşi acest moment greu, iar viaţa noastră va fi total diferită după această încercare.

2. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Viorel Moldovan?
Viorel Moldovan: Nu o consider cea mai ciudată perioada din viaţă mea. Această perioadă este un examen de maturitate şi echilibru la fel cum au mai fost multe altele. Poate mai specială, dar Dumnezeu ne încearca tot timpul şi trebuie să fim pregătiţi şi să facem faţă încercărilor lui.

3. Cu ce îţi ocupi timpul?
Viorel Moldovan: Citesc, mă uit la documentare istorice, la documentare despre viaţă animalelor, emisiuni culinare. De altfel îmi place foarte mult să gătesc, mă delectez ascultând muzică super bună şi mă uit la filme.

4. Zi-mi trei meciuri din cariera antrenorului Viorel Moldovan pe care ai vrea să le revezi în această perioadă
Viorel Moldovan: FC Vaslui - Poli Timişoara 4-3, FC Brasov - Gloria Bistriţa 6-0, Chindia-Dinamo 3-2 sau Chndia-Astra 1-0

5. Dar trei partide din cariera jucătorului Viorel Moldovan pe care ai vrea să le revezi acum ?
Viorel Moldovan: România-Anglia 2-1 (Cupa mondială 1998), Dinamo-Cagliari 3-2 (Cupa Uefa 1993), Fenerbahce-Galatasaray 2-2 (1998), Nantes-Manchester United 1-1 (2001 Liga Campionilor)

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai buni atacanţi români din ultimii 20 de ani. Fotbalistul născut la Bistriţa are 70 de selecţii în reprezentativa României şi 25 de goluri marcate. A evoluat în cariera sa la echipe precum Gloria, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoppers, Coventry City, FC Nantes, Fenerbahce, Al Wahda, Servette, Poli Timişoara şi Rapid. A câştigat titlul în Franţa cu Nantes şi în Elveţia cu Grasshoppers, iar în 1995-1996 şi 1996-1997 a fost golgeteul campionatului elveţian. Actualmente este antrenor la Chindia Târgovişte,  în prima ligă. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanalexandru săbău 

viewscnt
Articole similare