Experiențe împreună.
You are here:

Gnohere pleacă de la FCSB în iarnă! Anunţul făcut de Gigi Becali. Pe ce sumă pleacă atacantul

Gnohere pleacă de la FCSB în iarnă! Anunţul făcut de Gigi Becali. Pe ce sumă pleacă atacantul

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere (31 de ani) este la sfârşitul aventurii la FCSB, a anunţat chiar finanţatorul grupării "roş-albastre", Gigi Becali. Atacantul francez joacă din 2017 la vicecampioana României.

„Am o ofertă pentru Gnohere. Mică, dar este bună. Da, aş fi dispus să-i dau drumul”, a declarat Becali la Pro X. Cel mai probabil, latifundiarul din Pipera a ajuns la capătul răbdării cu Gnohere după ce atacantul a avut numeroase probleme atât cu accidentările, cât şi cu greutatea. 

Cotat la 2,3 milioane de euro, este de aşteptat ca Gigi Becali să accepte o sumă de transfer mai mică pentru atacantul venit de la Dinamo. În trecut, Gnohere a avut oferte din zona Golfului, însă Becali a refuzat să îl vândă în ideea că poate obţine o sumă mai mare pentru el. 49 de goluri a marcat Gnohere în tricoul roş-albastru, în 106 meciuri. 

Ioan Hora şi Juhvel Tsoumou mai sunt atacanţii din lotul lui Bogdan Vintilă. 

SOLUŢII PENTRU ATACUL DE LA FCSB. CE TRANSFER POATE FACE BECALI 

Patronul roş-albaştrilor a demarat deja negocierile pentru transferul lui Adrian Petre, însă, conform prosport.ro, oficialii lui Esbjerg nu vor să audă de oferta de 1,5 milioane a lui Gigi Becali, astfel că Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan Mediaş, ar putea evolua în tricoul vicecampioanei României din pauza de iarnă.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe