Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgeterul din La Liga, mai bătrân decât clubul la care joacă! Jorge Molina este student model, n-are niciun tatuaj şi se antrenează de trei ori pe zi

Golgeterul din La Liga, mai bătrân decât clubul la care joacă! Jorge Molina este student model, n-are niciun tatuaj şi se antrenează de trei ori pe zigalerie foto

La Liga

Comentarii

Jorge Molina este unul dintre cei mai în vârstă jucători din La Liga. Nu o arată şi nici nu are de gând să o facă. Unul dintre golgeterii lui Getafe, revelaţia sezonului din La Liga, împlineşte 38 de ani. Şi vrea la naţională!

E golgeter, dar nu are tatuaje şi, în paralel cu fotbalul, studiază ca un adevărat student de rând. In curând va avea carnet de liberă practică în calitate de antrenor şi director sportiv.

În ziua în care împlineşte 38 de ani, MARCA i-a dedicat un super articol, iar nu puţini sunt cei care îl văd drept un posibil candidat pentru postul de atacant al echipei naţionale. Numele său este Jorge Molina, un fotbalist care este mai bătrân decât clubul la care evoluează. Getafe s-a fondat în 1983, adică cu 35 de ani în urmă. La acea vreme, Molina făcea deja primul contact cu mingea. Intre timp, a devenit unul dintre numele pe care trebuie să stai cu lupa atunci când urmăreşti La Liga, la Telekom Sport. Jurnaliştii de la MARCA l-au intervievat cu ocazia aniversării sale. L-au prins între două, din cele trei antrenamente, pe care le face şi acum, zilnic.

”Mă pregătesc mai mult ca oricând!”


Când Getafe l-a semnat în 2016 ca jucător liber de contract, Molina avea deja 34 de ani şi venea pentru un final liniştit de carieră. Acum, visează la Uefa Champions League şi bate la porţile echipei reprezentative.

Jorge Molina Vidal trăieşte acum o a doua tinereţe pe Colisseum Alfonso Perez. Născut la Alcoy, atacantul a făcut carieră la Betis, unde a bifat 180 de meciuri şi a marcat 66 de goluri:

”Am grijă de mine, mai mult ca oricând. Urmez o dietă strictă, pe care eu singur mi-am ales-o, pentru a nu depăşi cele 87 de kilograme. Mă antrenez mult, mă odihnesc bine, mă bucur de fiecare antrenament şi de fiecare meci pe care îl joc. Nu am nicio leziune musculară în cei 20 de ani de carieră” mărturiseşte Molina, într-un interviu acordat cotidianului MARCA.

Chiar şi în această perioadă de pauză competiţională, Molina nu pierde timpul. Munceşte, pentru a reveni la forma care l-a făcut să aspire pe final de carieră la tricoul echipei reprezentative: ”Mă trezesc devreme, pentru că Mia, Didac şi Chloe (n.r copiii săi) nu prea au somn. Am o oră de alergare pe bandă, fac temele cu cei mici, apoi gătesc, iar după amiaza trec la alt tip de pregătire fizică. Nu am timp să mă plictisesc” mărturiseşte Molina.

Vârful lui Getafe este al patrulea cel mai bătrân jucător din La Liga, după Joaquin, Aduriz şi Diego Lopez. ”Nu mă gândesc la finalul carierei. Vreau să o eliminăm pe Inter din Europa League. Cu siguranţă ne vom lupta pentru a face asta” ameninţă atacantul madrilenilor.

”Îmi lipsesc multe în această perioadă, dar mai ales să-mi pot îmbrăţişa familia, părinţii şi surorile mele. Îi văd zilnic prin video conferinţe. Apoi îmi lipseşte echipa, coechipierii mei. Îmi lipseşte următorul meci...Fotbalul, care este viaţa mea” mai spune Jorge, în interviul acordat publicaţiei Marca.

Ca viitor director sportiv, atacantul de 38 de ani al lui Getafe mărturiseşte că ar transfera mai mulţi dintre coechipierii săi la echipa sa: ”Djene spre exemplu este un transfer pe care l-aş face. Nu-l cunoşteam înainte să vin aici, dar m-a impresionat. E printre cie mai buni trei fundaşi centrali din campionat. Mauro Arambarri este tânăr, a crescut. Cucu, Maksimovic...Echipa asta are un nivel incredibil”. Cuvintele unui căpitan adevărat. El este Jorge Molina. A împlinit astăzi 38 de ani şi nu are de gând să se retragă. În actuala stagiune are deja 7 goluri şi 2 pase decisive, iar cota sa rămâne una bună: 1.6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: jorge molina 

viewscnt
Articole similare