Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgheterul care a "dat cu pixul" la Galaţi! A semnat şi îl va ajuta pe Dorinel Munteanu la Oţelul: "Cel mai corect" | EXCLUSIV

Golgheterul care a "dat cu pixul" la Galaţi! A semnat şi îl va ajuta pe Dorinel Munteanu la Oţelul: "Cel mai corect" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Alexandru Pop (23 de ani) a dezvăluit motivul pentru care a ales să-şi prelungească înţelegerea cu Oţelul Galaţi, echipă cu care a ajunge în Superligă din Liga 2 şi unde a este golgheter.

De la revenirea Oţelului Galaţi în Superligă, Alexandru Pop este printre fotbaliştii care au ieşit cel mai tare în evidenţă. Est golgheterul echipei şi şi-a prelungit contractul cu echipa lui Dorinel Munteanu, pe care vrea să o ajute în continuare.

Alexandru Pop, golgheterul Oţelului Galaţi, nu e egoist: "Era pasul normal să-mi prelungesc contractul. Dacă va veni vorba de un transfer e normal să aibă toată lumea de câştigat.

Cele nouă goluri marcat de Alexandru Pop în acest sezon de Superligă l-au dus în topul marcatorilor campionatului, deşi este un jucător care venea din Liga 2. Prestaţiile sale bune au adus puncte Oţelului, iar atacantul a fost răsplătit de club cu  prelungirea contractului, pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Dacă va fi să fie transferat de vreun alt club, Pop vrea ca şi Oţelul să aibă de câştigat: "Era pasul normal şi cel mai corect, atât faţă de mine, cât şi faţă de club. Este clubul care mi-a întins o mâna şi m-a ajutat să fac pasul din liga secundă în Superligă. Dacă va veni vorba de un transfer, în viitorul apropiat sau depărtat, este perfect normal ca toată lumea să aibă de câştigat pe urma acestuia. Mă bucur foarte mult de încrederea acordată aici, la Galaţi, atât din partea clubului cât şi a suporterilor. După cum am spus, mă simt foarte bine aici şi e perfect normal să prelungesc dacă ei mi-ai propus acest lucru", a spus Alexandru Pop, pentru Orange Sport.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pop în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru popotelulcontractdorinel munteanutransfer 

viewscnt
Articole similare