Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greu de depistat sau prea scump pentru cluburile din România? Juventus transferă ”perla” Muntenegrului, de la Buducnost

Greu de depistat sau prea scump pentru cluburile din România? Juventus transferă ”perla” Muntenegrului, de la Buducnost

Fotbal

Comentarii

În timp ce Rapid Bucureşti investeşte milioane de euro în jucători din Kosovo, colosul Juventus Torino a reuşit să-şi asigure serviciile unui jucător din Muntenegru.

Celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunţat că Juventus Torino a ajuns la un acord cu Buducnost Podgorica pentru mijlocaşul muntenegrean Vasilije Adzic, de doar 17 ani, în schimbul a 5.000.000 de euro, plus procente dintr-o viitoare vânzare.

Negocierile avansează spre etapele finale. Juve doreşte să stabilească vizita medicală în luna ianuare pentru a-şi asigura transferul”, anunţă italianul.

Cine e Vasilije Adzic?

”Vasile” e un mijlocaş central ofensiv, care poate poate juca foarte bine şi-n benzile terenului, ce posedă o tehnică foarte bună în regim de viteză, dar şi un fizic de invidiat pentru vârsta sa - 1.85 metri.

Adzic s-a născut în fosta Serbia şi Muntenegru, la Niksic, pe 12 mai 2006, şi este considerat unul dintre cele mai mari talente pe care le-a avut fotbalul ex-iugoslav în ultimii 20 de ani.

La doar 17 ani, Vasilije Adzic şi-a demonstrat valoarea la echipa de club Buducnost Podgorica şi a fost convocat în naţional U21 a Muntenegrului. 

  • De asemenea, Adzic are 16 meciuri şi 3 goluri la naţionalele U15, U16, U17, U18 şi U19 ale Muntenegrului.

Vasilije bifează al doilea sezon consecutiv ca titular la Buducnost, unde a adunat deja 47 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive. La doar 17 ani!

A fost suficient pentru Juventus Torino, care va achita 5 milioane de euro în schimbul unui fotbalist în care crede foarte mult. 

  • Adzic nu are, încă, cotă pe celebrul site transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: vasilije adzicbuducnostmuntenegrujuventus torino 

viewscnt
Articole similare